- Tepki
- 22
PC Kolik Sitesinden 8 Eylül Gününde Hero Sistem Sipariş Ettim 12 Eylül Günü Aradım Cumartesi Elinizde Olur Dediler Bugün Günlerden 16 Eylül Cuma Daha Kargoya Verilmedi
E Tabi 12 Eylülden Sonra Hergün Aradım 13,14,15 Eylül Hergün Aradım 15 Eylül Sabahı Bana Gün İçerisinde Kargoya Verilir Dendi Fakat Yok Halbuki 14 Eylül Günü Sipariş Numarası 33733 Olan Bir Arkadaşın Sistemi Kargoya Verilmişti Sırasıyla Kargoya Veriliyor Deniyor Madem Öyle 33704 Numaralı Siparişim Henüz Hazırlanıyorken 33733 Numaralı Sipariş Nasıl 2 Gün Öncesinden Kargoya Verilebiliyor? Bugün Sabah Aradığımda Gün İçerisinde Kargoya Verilir Denmişti Az Önce Aradığımdada Teknik Bir Aksaklık Oldu Dendi Ve Çoğu Kişinin Sisteminde Kurulum Montaj Sırasından Çıkan Sorunlardan Ötürü Sıkıntılar Meydana Gelmiş Hani Test Ediliyordu Madem Test Ediyorsunuz Bu Sorunları Nasıl Farketmediniz 14900 TL Para Veriyoruz 1 Haftadan Uzun Süre Bekletiliyoruz Ve Sistem Geliyor Sorunlu? Bu Nasıl bir Hizmet Kalitesi Madem İşin Altından Kalkamayacaksınız Neden İşbirliği Yaptınız? Teknik Bir Sorun Çıktı Diyorlar Nedir o Sorun Bizde Bilelim Açık Açık Söyleyin Eğer Stok Yoksada Bize Deyinki Stok Kalmadı İsteyen Stok Gelmesini Beklesin İsteyen İptal Etsin İptal Edip Başka Sistem Alalım Salı Günü Elinizde Olur Diyorlar 8 Eylülden 20 Eylüle 12 Gün Neredeyse 2 Hafta Ya Monitörüm Klavyem Mousem Kulaklığım Hepsini Yeniledim Yer Ayarladım Günlerdir Sistemimi Bekliyorum Artık Sşstemimi İstiyorum...