Çözüldü Pc Kolik Monitör Siparişini İptal Etti (Düzenleme: Kargoya Verilecek)

byhorozkentli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba,

Bilenler vardır geçen hafta sonu PcKolik sitesinde 1999₺ monitör satışı vardı.

Gece Yarısı Fast Ödemesi İle Parayı Gönderdim. Perşembe Günü Sipariş İptal Edilmiş, Aradım ne oldu ödeme olmadığı için iptal edilmiş dedi. Dedim şaka mı yapıyorsunuz fast ödemesi ile parayı gönderdim ayrıca mail adresinize dekontu gönderdim. Yarın muhasebe ile görüşüp iletişim sağlarız dediler. Bugün Sabah bunlar unutmuştur diye 10:30'da aradım durum böyle böyle muhasebe ile görüşüp arayacağım dedi 1 saat bekledim arayan yok.

Bu sefer direk muhasebeyi aradım dedim durum bu yanındakine bir şeyler soruyor pc kolik ödemesi bize mini geliyor vs vs sizi birine bağlayacağım dedi telefon kapandı.

Tekrar aradım İnternet satış bölümünü yine durum bu sizi bağlıyorum birine diye ilk konuştuğuma bağladı dedim 1 saat oldu ne oldu daha aramadım diyor pişkin pişkin. Önce depoyu arıcam stok var mı muhasebeyi de arıcam dedi. Dedim 1 saattir ne yaptınız? Yardımcı olacağım cart curt dedi kapattık.

Ortada bir mağdur müşteri var parayı verip siparişi iptal olmuş müşteri var. Bunlar galesiz galesiz hareket ediyor bütün işi bırakıp bununla ilgileceği yerde, böylelikle anlıyoruz PCKolik müşteri memnuniyetin nasıl olduğunu..

Moderatörün son düzenlenenleri:

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Geçmiş olsun hocam yeni açıldıkları halde neden böyle davranıyorlar anlamadım. Sonuçta şikayet olursa en baştan kötü bir etki ile başlar. Sonuçta paranızı iade mi ettiler ?

KS

byhorozkentli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Geçmiş olsun hocam yeni açıldıkları halde neden böyle davranıyorlar anlamadım. Sonuçta şikayet olursa en baştan kötü bir etki ile başlar. Sonuçta paranızı iade mi ettiler ?
Hayır muhasebeden bi cevap alamadık ki iade istemediğimi söyledim iade vs olmadı zaten adamlar para gelmedi diye iptal etmişler siparişi :) kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz böyle saçmalık olmaz dekont bile atmışım bakalım 4 e kadar beklicem umarım ozamana kadar dönüş yaparlar

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Hayır muhasebeden bi cevap alamadık ki iade istemediğimi söyledim iade vs olmadı zaten adamlar para gelmedi diye iptal etmişler siparişi :) kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz böyle saçmalık olmaz dekont bile atmışım bakalım 4 e kadar beklicem umarım ozamana kadar dönüş yaparlar

Hocam o zaman dekont vs varsa zaten geri adım atmayın ürünü göndermek zorundalar

KS

byhorozkentli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Şimdi Aradılar, Kontrol Edildi Bi karışıklık olmuş üzgünüz ürününüzü gün içinde kargoya verip göndereceğiz sorun yok dediler iyi bari geç olsun güç olmasın dicez artık

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Şimdi Aradılar, Kontrol Edildi Bi karışıklık olmuş üzgünüz ürününüzü gün içinde kargoya verip göndereceğiz sorun yok dediler iyi bari geç olsun güç olmasın dicez artık

Para zaten geçtiyse hocam her türlü vermek zorundalar. Sistemsel olarak bir karışıklık olmuş olabilir iyi bari çözüldü geçmiş olsun :)

ReCFeR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Ben birkaç bileşen aldım 4 gün önce havelemi yapsam daha ucuz diye düşünürken normal ödeme gerçekleştirdim kontrol ettiğimde param hesabı kullanıyorlar sanırım havalede sorun oluştura biliyor seyrekte olsa. İyiki site üzerinden ödeme yaptım diyebiliyorum sizi okuduktan sonra ürün biraz önce faturam ise sabah mail adresime geldi çok şükür. Arkadaşlarında dediği gibi henüz oturamamış olabilir sonuçta yeni platform emin olunmayan yerlerden doğrudan ödeme yapma takıntımı tazelemiş oldu. Geçmiş olsun :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri