PC Kolik

atakan.cebi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar pckolikten dün gece sistem siparişi verdim özelleştirerek. Havale yaptım dekont yükledim fakat sabah üyeliğime giriş yapamıyordum ve kendilerine hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Konunun yeri burası değil belki ama yardımcı olabilecek olan var mı ? pchocasının 3070ti lı sistemini özelleştirip yaptım . ayıptır söylemesi 30485 tl civarı klavye mause ekleyerek aldım. Pckolige ulaşmak cok zor yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Pc225

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
pckolik e mail atabilirsiniz oradan yardımcı olurlar ben mail attıktan sonraki gün arayıp bilgi vermişlerdi.

Son düzenleme:

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Arkadaşlar pckolikten dün gece sistem siparişi verdim özelleştirerek. Havale yaptım dekont yükledim fakat sabah üyeliğime giriş yapamıyordum ve kendilerine hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Konunun yeri burası değil belki ama yardımcı olabilecek olan var mı ? pchocasının 3070ti lı sistemini özelleştirip yaptım . ayıptır söylemesi 30485 tl civarı klavye mause ekleyerek aldım. Pckolige ulaşmak cok zor yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
sistemleri arıza verdi bir süre sonra düzeliceğini sanıyorum ama keşke ekipmanları ayrı alsaymışsınız daha uygun fiyatlar var diğer mağazalarda

YameSanN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
ben de bu hafta içinde alacağım umarım sorun çıkmaz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri