Kutunun etrafina kargocu yanındayken kontrol ettim sorun yoktu kargocuda gitti şimdi açma işlemi kaldı ekran kartı ayrı olarak geldi SSD aynı şekilde ayrı olarak geldi kutuyu parçaları kontrol ettim istediğim gibiydi videoya alim diyorsunuz sanırım bende öyle yalicam şimdi Allah'ın izniyleÇok tedirginsen açarken bir yandan videoya çek. Kutu dışında hasar yoksa genelde kasada da hasar olması düşük ihtimal. Videonun amacı da ilk kutu açılışında bir sorun olursa elinde kanıt bulundurman. Ama böyle pahalı ürünleri her zaman kargocunun gözü önünde hemen hızlıca açıp kasanın etrafını şöyle bir kontrol edip kargocuyu öyle göndermen daha mantıklı olur. Orada hemen kargoyu kabul etmeden iade edebilirsin. Ben de kasa geldiğinde rica ettim abicim pahalı ürün kusura bakma 4 5 dakika bekleteceğim deyip kasayı kutudan çıkarıp genel anlamda dışında bir hasar görmeyince teşekkür edip gönderdim.
Tabi ama neredeyse hiçbir kargocu buna razı olmuyor. İmzayı atmadan kargoya dokundurtmuyorlar bile. Anında toz oluyorlar.Kargo geldiğinde, kargocu yanında açmanız daha iyi olurdu hocam.
Videoya çekerek açın hemen, bir şey olursa getiren şube ile iletişime geçin. Kırık çıkar ve onlar tutanak tutmazsa işler sıkıntı