PC Kutu Açarken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Xato

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar PC geldi mantis 6800 kutu aşağıdaki fotoda koydumda şimdi içinde kırık bozuk yanlış parça çıkacak diye korkuyorum kutuyu açarken neye dikkat etmem lazım yada videoya alimmi yardım ederseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG20221107114134.jpg
    IMG20221107114134.jpg
    3.1 MB · Görüntüleme: 22

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Çok tedirginsen açarken bir yandan videoya çek. Kutu dışında hasar yoksa genelde kasada da hasar olması düşük ihtimal. Videonun amacı da ilk kutu açılışında bir sorun olursa elinde kanıt bulundurman. Ama böyle pahalı ürünleri her zaman kargocunun gözü önünde hemen hızlıca açıp kasanın etrafını şöyle bir kontrol edip kargocuyu öyle göndermen daha mantıklı olur. Orada hemen kargoyu kabul etmeden iade edebilirsin. Ben de kasa geldiğinde rica ettim abicim pahalı ürün kusura bakma 4 5 dakika bekleteceğim deyip kasayı kutudan çıkarıp genel anlamda dışında bir hasar görmeyince teşekkür edip kargocuyu öyle gönderdim.

KS

Xato

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Çok tedirginsen açarken bir yandan videoya çek. Kutu dışında hasar yoksa genelde kasada da hasar olması düşük ihtimal. Videonun amacı da ilk kutu açılışında bir sorun olursa elinde kanıt bulundurman. Ama böyle pahalı ürünleri her zaman kargocunun gözü önünde hemen hızlıca açıp kasanın etrafını şöyle bir kontrol edip kargocuyu öyle göndermen daha mantıklı olur. Orada hemen kargoyu kabul etmeden iade edebilirsin. Ben de kasa geldiğinde rica ettim abicim pahalı ürün kusura bakma 4 5 dakika bekleteceğim deyip kasayı kutudan çıkarıp genel anlamda dışında bir hasar görmeyince teşekkür edip gönderdim.
Kutunun etrafina kargocu yanındayken kontrol ettim sorun yoktu kargocuda gitti şimdi açma işlemi kaldı ekran kartı ayrı olarak geldi SSD aynı şekilde ayrı olarak geldi kutuyu parçaları kontrol ettim istediğim gibiydi videoya alim diyorsunuz sanırım bende öyle yalicam şimdi Allah'ın izniyle

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Kargo geldiğinde, kargocu yanında açmanız daha iyi olurdu hocam.

Videoya çekerek açın hemen, bir şey olursa getiren şube ile iletişime geçin. Kırık çıkar ve onlar tutanak tutmazsa işler sıkıntı

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,119
Kargo geldiğinde, kargocu yanında açmanız daha iyi olurdu hocam.

Videoya çekerek açın hemen, bir şey olursa getiren şube ile iletişime geçin. Kırık çıkar ve onlar tutanak tutmazsa işler sıkıntı
Tabi ama neredeyse hiçbir kargocu buna razı olmuyor. İmzayı atmadan kargoya dokundurtmuyorlar bile. Anında toz oluyorlar.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Kutuyu açarken mutlaka videoya çekin. Kırık-çıkık çıkarsa önce kargo şirketi ile, sonrasında satın aldığınız yer ile iletişime geçin ve kutuyu açarken videoya çektiğinizi belirtin. Umarım sorunsuz gelmiştir sisteminiz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri