pc mavi ekran hatası

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pc  kernel power 41 hatası verip yeniden başlatıyor pc yi ne yaptıysam sorunu çözemedim günde içinde 1 kere veya 2 günde 1 defa yapıyor bazen kendi kendine uykuya alıyor ama uyku modu kapalı
pc yeni amd a10 işlemci kullanıyor ramler ddr3 2400 oc de çalışıyor ekran kartı yok anakart 2666 desteği var ısı değerleri normal
driver hepsi kontrol edildi 
sorunu çözemedim bir türlü
yardım
bu arada ramler 2x8

E

expert

Guest
Kernal hatası veriyorsa işletim sistemi problem yaratıyor

E

expert

Guest
Sistemin yediğini al format at test et çözümü görürsün

E

expert

Guest
Hatanın çözümleri
Kimisi ethernet kablosu switche bağlı iken yapıyormuş switch değiştirmiş düzelmiş
Başka çözüm ise ses kartı hd olanı devre dışı bırakmış sorun çözülmüş

KS

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
TeknoSoft_YZ' Alıntı:
Hatanın çözümleri
Kimisi ethernet kablosu switche bağlı iken yapıyormuş switch değiştirmiş düzelmiş
Başka çözüm ise ses  kartı hd olanı devre dışı bırakmış sorun çözülmüş

bakalım değişik şeyler deneyeceğim neler olucak bilmiyorum artık :D

KS

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şu sorundan hala daha kurtulamadık neler denedim neler format denedim olmadı ramları tek tek ve yer değiştirerek denedim olmadı
wifi adaptörünü çıkarıp kablo ile bağladım olmadı driver hepsini kontrol ettim olmadı sorun devam ediyor ve daha sık yapmaya başladı bi bitmedi bu olay çok canımı sıkmaya başladı yardım
:mad: :mad: :mad:

E

expert

Guest
Aynı sorunu aldığımız iki pc de de gördük bugün aynı model hemde ram ile alakası yok anakart üzerinde olan bir sorun w10 da sıkıntı çıkarıyor ama 7 de sıkıntı çıkarmıyor

KS

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
TeknoSoft_YZ' Alıntı:
Aynı sorunu aldığımız iki pc de de gördük bugün aynı model hemde ram ile alakası yok anakart üzerinde olan bir sorun w10 da sıkıntı çıkarıyor ama 7 de sıkıntı çıkarmıyor

kullandığınız anakart modeli neydi o pc de ?

Zekeriyavarkal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende de oyuna girer girmez 3 dakika sonra atıyor bazen mavi ekran gelip bir hata ismi söylüyor bazen hiçbirşey demeden bende yeni pc topladım gtx1050ti ekran 8gb ram MSI ana kart neden oluyor yardım?

E

expert

Guest
bazı pclerde ramden dolayı yapıyor ramler değişti sorun yok şuan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri