pc mavi ekranda kalıyor yardım

hakan53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamün aleyküm arkadaşlar yeni üye oldum buraya bir konuda yardıma ihtiyacım var 

benim pc de windows 10 yüklü  bilgisayarı akşam kapatıyorum sabah açınca kasa açılıyor ekran geliyor ama masaüstü simgeleri olmuyor tekrar başlatınca düzeliyor bu çok sık oluyor araştırdım hiç yanıt bulamadım umarım yardımcı olursunuz  :huh:

pc özelliklerini yazıyım  

anakart : asus gaming pro 970 

işlemci : amd 8350 4.0 ghz 8 çekirdek

ram: g-skill 4x8 32 gb (2133 mhz )

ekran kartı : zotac gtx 770 4 gb 256bit

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: selam yardıma ihtiyacım var

Bilgisayar o şekilde açıldığı zaman görev yöneticisinden yeni görev diyerek explorer.exe yazıp enter'a tıklar mısın ? Eğer düzelir ise windows explorer.exe'yi açmıyor demektir, virüs kaynaklı bu olabiliyor. Ancak resetten sonra açma olayına anlam veremedim.

Habib Can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bence esnaf kafası bazen daha ise yarar.Format at temizinden :)

KS

hakan53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

format attım gene aynı oldu tüm driverler güncel tüm güncellemeler kurulu

simgeler yok olunca pc hiçbişeye tepki vermiyor yanlızca kapatabiliyorusn yani klavyede devre dışı kalıyor tekrar başlayınca düzeliyor

KS

hakan53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

sorunla karşılaştığım için yeni format attım uefi modunda yükledim sorunsuz temiz tüm sistemö güncel pc çok hızlı ve aktif çalışıyor takılma kasma sıfır oyunlardada aynı ama bu sorunu çözemdedim bi türlü tamam ben dediğiniz bi yapım o ekran gelince explorer.exe yapım

KS

hakan53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

yaptım sorun yok ssd ide temiz çıktı

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17

hakan53' Alıntı:
selamün aleyküm arkadaşlar yeni üye oldum buraya bir konuda yardıma ihtiyacım var 

benim pc de windows 10 yüklü  bilgisayarı akşam kapatıyorum sabah açınca kasa açılıyor ekran geliyor ama masaüstü simgeleri olmuyor tekrar başlatınca düzeliyor bu çok sık oluyor araştırdım hiç yanıt bulamadım umarım yardımcı olursunuz  :huh:

pc özelliklerini yazıyım  

Aleyküm Selam,

Öncelikle hoş geldiniz. Kurallarımızı okumanızı tavsiye edeceğim çünkü siz de bu konu başlığı ile uyarılarımıza maruz kalacaksınız :) onu başlıkları ve içerik tamamı büyük yazılamaz ve başlık "yardım-lütfen-acil" gibi isteği ve içeriği belirtmeyen kelimelerle açılamaz. Windows dosyalarınızda bir problem olabilir. Virüs vs olabilir. Microsoftun sitesinden güncel windows isosunu indirin. bir de öyle deneyin.

KS

hakan53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

:huh: anakart oyun destekli olduğu için anakartta görüntü çıkışı yok onun için ekran kartsız çalışmıyor diskleri baktım hata yok ramlar de hata yok işlemcide hata yok bilgisayarın hertarafı aktif çalışıyor ama bunu birtürlü çözemedim

WalterHolk' Alıntı:
hakan53' Alıntı:

pc özelliklerini yazıyım  

Aleyküm Selam,

Öncelikle hoş geldiniz. Kurallarımızı okumanızı tavsiye edeceğim çünkü siz de bu konu başlığı ile uyarılarımıza maruz kalacaksınız :) onu başlıkları ve içerik tamamı büyük yazılamaz ve başlık "yardım-lütfen-acil" gibi isteği ve içeriği belirtmeyen kelimelerle açılamaz. Windows dosyalarınızda bir problem olabilir. Virüs vs olabilir. Microsoftun sitesinden güncel windows isosunu indirin. bir de öyle deneyin.

konularımda hiç büyük yazı yok ikincisi zaten problemi bilsem yazarım başlığa onun için yazamadım uefi kurdum gene aynı  :huh: :huh:   microsofta baktım  windows 10 900 tl onun için  indirmedim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri