Yardım PC Mönitörümü Görüyor Ama Mönitöre Görüntü Gelmiyor

zjonn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
mönitörüm eksi kasamın mönitörü dvi portundan hdmı laptopa bağlıyorum ayarlardan algıla dediğimde görüyor ekranı ama mönitörümü vgadan dvi portuna geçirdiğimde dvi ddc yazıyor sonra kapanıyor. yardımcı olurmusunuz

pc özellikleri

HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, i7-12700K, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
mönitörüm eksi kasamın mönitörü dvi portundan hdmı laptopa bağlıyorum ayarlardan algıla dediğimde görüyor ekranı ama mönitörümü vgadan dvi portuna geçirdiğimde dvi ddc yazıyor sonra kapanıyor. yardımcı olurmusunuz

pc özellikleri

HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, i7-12700K, 16 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060

bios pilini cıkartıp acarmısınız sistemi

KS

zjonn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
baska bildiğim cözüm yok en iyisi servise gönderin
servis ile görüştüğümde bilgisayarda sıkıntı yok ki keza dvi to hdmi kablosuda denedim televizyon ile algılayıp görüntüyü yolluyor mönitör sadece algıladıktan sonra kapatıyor kendini teşekkür ederim ilgilendiğin için

KS

zjonn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar Sorun sanırsam harici ekran kartı güçlü olduğu için monütörüme görüntü gitmiyor eski tip mönitör olduğu için nvidia denetim masasında mönitörümü görüyorum bütün özelliklerini ancak görüntü gitmemeye devam ediyor. yeni dönüştürücü ve power kablosu aldım ancak olumlu sonuç alamadım mönitörüm crea ve dvi porta geçiyorum ekranıma DVİ DDC yazısı geliyor ancak görüntü elmiyor. ciddi şekilde yaşamış veya donanımdan anlayan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim derste iken yan mönitörümde olup uygulamayı ana bilgisayarımda yapmam gerekiyor . teşekkürler tekrardan yardımcı olan arkadaşlar için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri