Pc Nin Yerini Değiştirdim Kasmaya Başladı

Huso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
merhaba hocalarım dün oda değişikliği yaptım pc nin yerini değiştirdim başka odaya koydum rdr2 de hiç kasmazken fps düşüklüğü yaşanmaya başladı neden acaba yeteri kadar elektrikmi alamyıor
ekran kartı 3060 ti
işlemci 10400f

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
merhaba hocalarım dün oda değişikliği yaptım pc nin yerini değiştirdim başka odaya koydum rdr2 de hiç kasmazken fps düşüklüğü yaşanmaya başladı neden acaba yeteri kadar elektrikmi alamyıor
ekran kartı 3060 ti
işlemci 10400f
Sıcaklık değerleri nedir.

KS

Huso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
ekran kartı 3060 ti
işlemci 10400f
Yeni odadanin priz tesisatının kabloları ince olabilir ya da yeteri kadar güç veremiyordur tekrardan önceki odada deneme şansınız var mı. Eğer düzelirse priz sıkıntılıdır. Birde driverlari kontrol edebilirsiniz tekrardan guncelleme gelmiş olabilir

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
sıcaklık değerinde değişme yok hocam

olabilir hocam ev baya eski 1 prizden uzatma kablosu çektim 2 ye böldüm 1 i pc ye 1 i monitore bagladim

olabilir hocam ev baya eski 1 prizden uzatma kablosu çektim 2 ye böldüm 1 i pc ye 1 i monitore bagladim
kullandığınız uzatma kablodan tam verim alamıyor olabilirsiniz uzatma kabloyu değiştirmeyi deneyin. odalar arası sıcaklarda performansı değiştirir

macar42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam msı afterburner programı ile oyunda ekran kartının ve işlemcinin kaç w çektiğine bakın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri