Sıcaklık değerleri nedir.merhaba hocalarım dün oda değişikliği yaptım pc nin yerini değiştirdim başka odaya koydum rdr2 de hiç kasmazken fps düşüklüğü yaşanmaya başladı neden acaba yeteri kadar elektrikmi alamyıor
ekran kartı 3060 ti
işlemci 10400f
sıcaklık değerinde değişme yok hocamSıcaklık değerleri nedir.
olabilir hocam ev baya eski 1 prizden uzatma kablosu çektim 2 ye böldüm 1 i pc ye 1 i monitore bagladim2 oda arasında prizlerde fark varmı
Yeni odadanin priz tesisatının kabloları ince olabilir ya da yeteri kadar güç veremiyordur tekrardan önceki odada deneme şansınız var mı. Eğer düzelirse priz sıkıntılıdır. Birde driverlari kontrol edebilirsiniz tekrardan guncelleme gelmiş olabilirmerhaba hocalarım dün oda değişikliği yaptım pc nin yerini değiştirdim başka odaya koydum rdr2 de hiç kasmazken fps düşüklüğü yaşanmaya başladı neden acaba yeteri kadar elektrikmi alamyıor
ekran kartı 3060 ti
işlemci 10400f
kullandığınız uzatma kablodan tam verim alamıyor olabilirsiniz uzatma kabloyu değiştirmeyi deneyin. odalar arası sıcaklarda performansı değiştirirsıcaklık değerinde değişme yok hocam
olabilir hocam ev baya eski 1 prizden uzatma kablosu çektim 2 ye böldüm 1 i pc ye 1 i monitore bagladim
olabilir hocam ev baya eski 1 prizden uzatma kablosu çektim 2 ye böldüm 1 i pc ye 1 i monitore bagladim
normalde kaç w çekmesi lzm hocamhocam msı afterburner programı ile oyunda ekran kartının ve işlemcinin kaç w çektiğine bakın.