- Tepki
- 1
- İşlemci
- R5 5600
- Ekran Kartı
- RTX4060
Agalar goat v3 ü kaçırdım uygun fiyatlı güzel bi pc almayı düşünüyorum öneriniz varmı
Intel olmasına takılma çok uygun al geçAgalar goat v3 ü kaçırdım uygun fiyatlı güzel bi pc almayı düşünüyorum öneriniz varmı
Şimdi bumu yoksaIntel olmasına takılma çok uygun al geç
![]()
OPTIMA-4060 / INTEL i3-13100F / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
OPTIMA-4060 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bumuhttps://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ Bu özelleştirmeler ile bu sistemi al 19200e geliyor.Ekli dosyayı görüntüle 30329
Benim attığımŞimdi bumu yoksa
Bumu
12100f çekirdek performansı kötü ve yetersiz çekirdeğe sahip. Oyunlarda fazla fps alabilir fakat çekirdek yükü dolayısıyla anlık takılma ve yırtılmalara sebebiyet verebiliyor. 5600 benchmark skoru olarak daha yüksek bir işlemci dolayısıyla 5600 daha mantıklı.Benim attığım
Benim attığım.Şimdi bumu yoksa
Bumu
PSU gayet kalitesiz senin attığında psu demek herşey demek o yüzden riske atmaya gerek yok12100f çekirdek performansı kötü ve yetersiz çekirdeğe sahip. Oyunlarda fazla fps alabilir fakat çekirdek yükü dolayısıyla anlık takılma ve yırtılmalara sebebiyet verebiliyor. 5600 benchmark skoru olarak daha yüksek bir işlemci dolayısıyla 5600 daha mantıklı.
Benim attığım.
Darkflash PSUlar kötü PSUlar değildir. Vento neyse darkflashta ona yakın burada boş marka takıntısı yapmaya gerek yok. Ha illa değişsin diyorsa 200 tl verir kasa psu'yu 600w bitfenix yapar.PSU gayet kalitesiz senin attığında psu demek herşey demek o yüzden riske atmaya gerek yok
DarkFlash gayet kötü marka BitFenix yapıldığı taktirde senin attığın sistem daha mantıklı olurDarkflash PSUlar kötü PSUlar değildir. Vento neyse darkflashta ona yakın burada boş marka takıntısı yapmaya gerek yok. Ha illa değişsin diyorsa 200 tl verir kasa psu'yu 600w bitfenix yapar.
O zaman senin attiğini almak daha mantıklıOrta bir PSU diyelim. 4060 gibi bir kartla hiçbir sorun çıkarmaz mesela. Yüke dahi girmez.
Aynen.O zaman senin attiğini almak daha mantıklı
Sağol reis bide sen tüm cümlelerin sonuna nokta getiriyormusum kral ya.Aynen.
Diğer forumlardan alışkanlık ban yememek için koyuyordum mecbur alışkanlık olmuş.Sağol reis bide sen tüm cümlelerin sonuna nokta getiriyormusum kral ya.