PC oyun canavarı lazım

bunyaminköksal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Selamün aleyküm Arkadaşlar Nasılsınız İyiminiz Benim Bilgisayar Eskidi PC Kaldırmıyor hiç oyun rahat rahat oyunamıyorum engeli bı çocuyum kalp hastalığım var bende evde tekim canım sıkılıyor kimsem yok ama ailem var dışarı çıkamıyorum yanlızım Yıllardır Ankara'ya gidiyoruz hep

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Selamün aleyküm Arkadaşlar Nasılsınız İyiminiz Benim Bilgisayar Eskidi PC Kaldırmıyor hiç oyun rahat rahat oyunamıyorum engeli bı çocuyum kalp hastalığım var bende evde tekim canım sıkılıyor kimsem yok ama ailem var dışarı çıkamıyorum yanlızım Yıllardır Ankara'ya gidiyoruz hep
Bütçeniz nedir ve masaüstü mü laptop mı, monitör ve diğer bileşenler dahil mi?

KS

bunyaminköksal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Ne kadar paranız var sadece kasa mi yoksa monitörde mi lazi.
Şuan param bilmiyorum abi ben sadce bilgisayar almak istiyorum ama gücüm alım yok abi ben rahatsız cocuyum ister inan ister inanma burda acındırmaya gerek yok zaten biliyon benim durumu Masaüstü Bilgisayar İkisi Var Ama Değiştiremem lazım

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Bana bütçeni diyorsun güzel bir araştırma yapıyorum o bütçe hakkında en iyi ve kendime alıyormuşum gibi sana pazarlıklarını da yaparım sonra ürünü alıp yoluna bakıyorsun :)
Tabi bunların içine ekran kartı monitör vs olduklarını da yaz ona göre bir araştırma yapacağım ;)

KS

bunyaminköksal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bana bütçeni diyorsun güzel bir araştırma yapıyorum o bütçe hakkında en iyi ve kendime alıyormuşum gibi sana pazarlıklarını da yaparım sonra ürünü alıp yoluna bakıyorsun :)
Tabi bunların içine ekran kartı monitör vs olduklarını da yaz ona göre bir araştırma yapacağım ;)
Vallaha evde bakım ücreti alıyorum oda engeli maaşım var işte engeli raborum var bide arabam var engeli abi. 😞

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Vallaha evde bakım ücreti alıyorum oda engeli maaşım var işte engeli raborum var bide arabam var engeli abi. 😞
Allah yardımcın olsun ama sen yine de yaklaşık bir bütçe belirtmelisin bana. zaten biz sana sistemi toplayalım sen paranı biriktirdikçe yavaş yavaş alırsın. Toplu almana gerek yok çünkü zaten toplama bilgisayar bakacağım sana hazır sistem değil :)

KS

bunyaminköksal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Allah yardımcın olsun ama sen yine de yaklaşık bir bütçe belirtmelisin bana. zaten biz sana sistemi toplayalım sen paranı biriktirdikçe yavaş yavaş alırsın. Toplu almana gerek yok çünkü zaten toplama bilgisayar bakacağım sana hazır sistem değil :)
Bütçemi bilmiyorum abi ama babam alıyor maaşım

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
10 bin TL ney abi ya vallaha alamam ki abi gücüm alım gücüm yok olsaydı alırdim ama abi çok pahalı bı Bilgılsaray 😞
Bütçeni söylersen tam olarak,böyle diyince nasıl bir bilgisayar toplayacağız anlayamıyoruz güzel kardeşim.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Babamın numarası veriyim kaydet konuş yardımci olur sana olmazmı
Ben o işlere hiç girmeyeyim. Sana sistem konusunda elimden geldiği kadar yardım ederim sorun değil. Başka türlü aile içindeki durumlara giremem. Sen babanla konuş ben yeni bilgisayar istiyorum toplama yapacağım. Bir site buldum o sitede bana toplayacaklar ve biz alacağız kimseye para vermeyeceğiz sistem için bütçe istiyorlar ne kadarlık olsun diye ona göre bize yazarsın biz de sana toplarız tamam mı? Topladığımız sistemi babana dersin o da gider alır ben hatta sana internet yoluyla bağlantılarını da atarım kolaylık için. Elimden başka bir şey gelmez güzel insan.

KS

bunyaminköksal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Ben o işlere hiç girmeyeyim. Sana sistem konusunda elimden geldiği kadar yardım ederim sorun değil. Başka türlü aile içindeki durumlara giremem. Sen babanla konuş ben yeni bilgisayar istiyorum toplama yapacağım. Bir site buldum o sitede bana toplayacaklar ve biz alacağız kimseye para vermeyeceğiz sistem için bütçe istiyorlar ne kadarlık olsun diye ona göre bize yazarsın biz de sana toplarız tamam mı? Topladığımız sistemi babana dersin o da gider alır ben hatta sana internet yoluyla bağlantılarını da atarım kolaylık için. Elimden başka bir şey gelmez güzel insan.
Tmmm abi inşallah bahalım Hayırlısı olsun nediyim

Tamam 6 bin tl düşerim ama Amd tabanlı bir sistem toplamak zorunda kalırım. ve ikinci ele yönelirim :)
Abi benim seni sevdiğim için buraya geldim Aksaraya beklerim kapım herzaman açık abim

Esmer7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hakkında hayırlısı olsun güzel kardeşim Allah gönlüne göre versin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri