- Tepki
- 7
Artık millet olarak alacağımız herhangi bir şey için bile f/p konusuna çok dikkat ediyoruz. Çünkü bu hayat şartlarında para, insan hayatında önemli bir yer kaplıyor. Bunun olması gayet mantıklı ve makul. Fakat şu anki bilgisayar amaçlı bu konuyu değerlendirdiğimiz de indirimli(f/p) olarak sunulan pcler belli bir stokta geliyor ve belirtilen stoklar saniyeler içinde eritiliyor. Bundan dolayı da kasa almak isteyen herhangi biri ya başka bir yerde indirim bekliyor ya da sitelerde bulunan hazır sistemleri incelemeye başlıyor. Fakat sitelere kaydığı zaman fiyatlandırmaların çok uçuk bir şekilde olduğu kanaatine varıyor(birkaç istisna olabilir). Yani bu az stok, ucuz fiyatlandırma kasaların dışında siteleri incelediğimiz takdirde herkese hitap edecek çok aham şaham alınabilecek kasalar bulunmuyor. Benim önerim ise toplama bilgisayar satan sitelere ve bunlara öncü olabilecek Youtube kanallarınadır. Öncelikle, düşüncemin farklı yerlere çekilmemesini istediğimden dolayı şunu belirtmek isterim ki düşük stok-fp olarak mükemmel fiyatlara sunulan kasaların neden sunulduğu hakkında bir yorum yapmıyorum. Yapılan şey çok harikulade bir iştir, emeği geçen herkese öncelikle çok teşekkür ettiğimi belirtmek isterim ve de bu işin devamını da görmeyi talep ederim.
Benim demek istediğim şey ise; Bahsettiğimin(anlık eritilen kasalar) dışında, herkese hitap edecek şekilde sunulabilecek daha fazla stoklu(normal site stoğunun altında), piyasanın altında ya da yakınında sunulabilecek pc kasalarının piyasaya sürülmesi talebidir.
Acaba sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz merak içerisindeyim, yorumlarınızı bekliyorum. Okuduğunuz için teşekkürler...
Benim demek istediğim şey ise; Bahsettiğimin(anlık eritilen kasalar) dışında, herkese hitap edecek şekilde sunulabilecek daha fazla stoklu(normal site stoğunun altında), piyasanın altında ya da yakınında sunulabilecek pc kasalarının piyasaya sürülmesi talebidir.
Acaba sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz merak içerisindeyim, yorumlarınızı bekliyorum. Okuduğunuz için teşekkürler...