pc ram sorunu

anonline

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font='Open Sans', sans-serif]işlemci : [/font][font='Open Sans', sans-serif]amd phenom ll x6 1055 t[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]anakart : [/font][font='Open Sans', sans-serif]msi 970 gaming[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]ekran kartı :[/font][font='Open Sans', sans-serif] msi r9 280x oc  ( 3gb 384 bit)[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]ram[/font][font='Open Sans', sans-serif] :hi level 1600 mhz 2x8 gb soğutuculu ram ve 1333 mhz samsung 2x8 gb ram [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]psu [/font][font='Open Sans', sans-serif]:[/font][font='Open Sans', sans-serif] High Power ECO 600W[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]ssd : SANDISK PLUS 240 GB 2.5" SATA3 SSD[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]hdd : samsung 1 tb [/font]

[font='Open Sans', sans-serif]pc özellikleri bu şekilde ve ramlardan ikisini takıyorum normal stabil çalışıyor ama 4 tane ram takınca ekrana görüntü gelmiyor ramlar uyumsuz olduğundan mı yoksa başka bir sorun mu vardır 4 ram sorunsuz çalışıyor hiç birinde sorun yok ama 4 ünü birlikte takmak istediğimde görüntü alamıyorum neden olabilir acaba  :huh: [/font]

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Forum kuralları gereği tamamı büyük harflerle başlık-içerik yazılamaz. Lütfen gelişmiş düzenleme seçeneği ile gerekli editlemeyi yapınız. Muhtemelen ramler uyumsuzdur. Bir de anakartınızın kitapçığına bakarak dual channel şeklinde takmayı deneyin. Aynı türleri aynı renk slotuna şeklinde olacaktır muhtemelen.

KS

anonline

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
WalterHolk' Alıntı:
Forum kuralları gereği tamamı büyük harflerle başlık-içerik yazılamaz. Lütfen gelişmiş düzenleme seçeneği ile gerekli editlemeyi yapınız. Muhtemelen ramler uyumsuzdur. Bir de anakartınızın kitapçığına bakarak dual channel şeklinde takmayı deneyin. Aynı türleri aynı renk slotuna şeklinde olacaktır muhtemelen.

uyarınız için teşekkürler konuyu düzenledim dual channel şeklinde taktım düzeldi pc renklere göre

Masaki Kaku

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RAM-size boyutları anakart sınırının üstünde olduğundan dolayı desteklemiyor olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri