PC Restart Atmadan Açılmıyor

çikoltalisutt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar hepinize selamlar benim bilgisayarım ile alakalı bir sorunum var güç tuşuna bastığımda pc açılıyor fakat siyah ekranda kalıyor reset tuşuna bastığımda ise pc normal bir şekilde açılıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çook sevinirim. Sistem özelliklerim;
Msi H310M Pro Vdh Plus
i3 9100
16GB DDR4
GTX 1060 6GB
Win 10
500GB HDD
60GB SSD
denediklerim: hdd den ssdye geçtim temiz bir format attım sorun aynı bios resetledim ayarlardan işe yaramadı fakat resetlemeden önce anakart logosundan sonra siyah ekranda kalıyordu şuan açtığımda direk siyah ekranda kalıyor.

Yolcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Tahminen Ramlar tam oturmamış veya oksitlenmiş olabilir. Yapabiliyorsanız Ramları çıkarıp silgi ile silip, düzgün bir şekilde yerlerine takın.

Yolcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
  • Ekranı uyandırmak için şu klavye kısayollarından birini kullanın: Windows tuşu + P veya Ctrl + Alt + Del tuşlarına basın.
  • Siyah ekran için şu klavye kısayolunu kullanın: Windows tuşu + Ctrl + Shift + B tuşlarına basın.

Sorun için detaylı arama yapmak lazım. Sorunun çözümünü yerli kaynaklarda bulamazsanız yazdıklarınızı İngilizce ye çevirip yabancı kaynaklardan arama yapabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linki kullanabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri