PC Toplama da Tavsiyeniz?

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Bu sistemi almaı düşünüyorum. Anakartıda ASUS PRIMDE B450M-K II kullanacağım. PC hocası story atınca kafam karıştı iki sistem paylaşacağını söyledi sizce beklemelimiyim yoksa direk bu sistemi alayım mı ? Bu arada bu sistemle birlikte asus monitörle birlikte bana maliyeti 16.600 TL oluyor tavsiyeniz nedir?

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54

Bu sistemi almaı düşünüyorum. Anakartıda ASUS PRIMDE B450M-K II kullanacağım. PC hocası story atınca kafam karıştı iki sistem paylaşacağını söyledi sizce beklemelimiyim yoksa direk bu sistemi alayım mı ? Bu arada bu sistemle birlikte asus monitörle birlikte bana maliyeti 16.600 TL oluyor tavsiyeniz nedir?
Bu fiyata 3060 3060ti li sistemler var bakabilirsiniz.

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
Yalnız şöyle bir durum var benim evde hiç pc yok o yüzden monitörde şart :D
Acele etmene gerek sistem için benim attiğim sistemi alip monitörü sonrada alabilirsin amd ekran karti ile uğraşma fikrimce. Bu forumda çoğu insan pişman amd ekran kartli sistem aldiği için çoğu satmaya çalişiyor.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Acele etmene gerek sistem için benim attiğim sistemi alip monitörü sonrada alabilirsin amd ekran karti ile uğraşma fikrimce. Bu forumda çoğu insan pişman amd ekran kartli sistem aldiği için çoğu satmaya çalişiyor.
Sonra derken? Şahsen saçma bir öneri. Bilgisayarı neye bağlayıp kullanacak? Bir monitör en az 3-4k. Bütçesiniz kasaya verirse monitör almak içinde çok bekleyecek.

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
Sonra derken? Şahsen saçma bir öneri. Bilgisayarı neye bağlayıp kullanacak? Bir monitör en az 3-4k. Bütçesiniz kasaya verirse monitör almak içinde çok bekleyecek.
Nasil saçma öneri allah aşkina sistemi aldiktan sonra da alabililir kendim sistem aldiğimda monitöre tam param yetmiyordu sistemi alip daha sonda aldim monitörü. Beklesin enes indirimlerden alabilir zaten.

KS

Mehmet Gökhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Açıkçası bekleyerek zaman kaybetmek istemiyorum gün geçtikçe sistemler uçuyor şuan sırf pc hocasından dolayı kararsızım acaba çıkacak olan sistem nasıl ve 16 - 17 k bandında ve buna monitörde dahil olsun istiyorum?

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
Monitör ile amd ekran kartli sistem alsa sorun çikma ihtimali çok yüksek. Sorun çiksa iade etme ile uğrasicak veya aylardir kullanacak sistemi iade edemiyecek satmaya çalişacak ben genel olarak sistemi alsin kafasi rahat olsun düşüncesindeyim.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Monitör ile amd ekran kartli sistem alsa sorun çikma ihtimali çok yüksek. Sorun çiksa iade etme ile uğrasicak veya aylardir kullanacak sistemi iade edemiyecek satmaya çalişacak ben genel olarak sistemi alsin kafasi rahat olsun düşüncesindeyim.
Sorun çıkarmı bilemeyiz. Ayrıca şuan piyasada doğru düzgün sistem yok şuan pc alınmaz zaten. Pch nin orta deviyeye yakın sistemi beklenmeli bence. Veya sistem bulunursa anında alınmalı.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
PCHnin cikaracagi orta segment sistemi beklemelisiniz. AMD ekran kartı kullanıp memnun olmayan çok arkadaşım var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri