pc toplama

mert05

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
iyi günler fiyat performans pc gelir mi acaba? 6-7 bin tl arası 144 destekleyecek bır pc beklıyorum yeni video gelmeden pc almak istemiyorum tesekkurler

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Pc hocasının çıkaracağı sistemi beklemeni öneririm.

KS

mert05

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pc hocasının çıkaracağı sistemi beklemeni öneririm.
bekliyorum hocam da bayadır o fiyat aralıgında sıstem gelmedi bakalım gelse de almaya yetısebılcem mi gunluk kontrol edıyorum.
Bi bilgi var mı sızde gelecegıne dair

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
bekliyorum hocam da bayadır o fiyat aralıgında sıstem gelmedi bakalım gelse de almaya yetısebılcem mi gunluk kontrol edıyorum.
Taner hocada biraz zorlanıyor kur yüzünden. Kur bir değişmese sistem hemen ayarlanıcak ama sürekli yükseliyor. Bir kaç güne çıkar inşallah.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Nasıl bir sistem istiyorsunuz?

KS

mert05

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bildiginiz uzere dolar kurundan pc ler geregınden fazla para bnde kafamdakı sıstem ıcın uygun fıyat bır sıstem beklıyorum.
i3 10.nesil
8*2 3200mhz dd4
gtx 1650 veya onun performansında bır ekrankartı , rx 6400 de olabılır de o bı tık kotu sankı gordugum yorumlardan oturu boyle dusunuyorum
psu ve kasa ztn cogu sıstemde sabıt gelıyor
144 hz 1 ms monıtor alcam veya sistem bı tık ustunse 165 alabılırım fıyat farkı cok yok
hazır bunları degınmısken
klavye mouse kulaklık onerılerınızı alabılırım onlara da butcem 1k fazlasını vermeye gerek yok
yanı genel olarak her seyıyle beraber 11k ya fln almayı dusunuyorum
bakalım ınsallah gelır dıger turlu suan hazır sıstemler var ztn ama onları da almak ıstemıyorum taner hocadan beklıyorum bakalım nasip. tesekkurler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri