Öneri PC Topluyorum, Önerilerinizi Bekliyorum!

xeht

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
ryzen5 3500x
Ekran Kartı
gtx 1650
Merhaba, yaklaşık 5 yıl önce almış olduğun oem bilgisayarım artık yavaş yavaş miladını dolduruyor. Kendisinde AMD Ryzen 5 3500X ve GTX 1650 var 3200 MHZ CL 19 2x8 Ram mevcut tamamen kutu ve kasa fanları var ekstra fan yok. Artık daha yüksek bir bilgisayara geçmek istiyorum genellikle oyun oynuyorum fakat gelecek için render almak gibi planlarımda var. Bu konuda yine aldığım zaman en azından 5 sene daha götürecek geliştirmek istediğim zaman şuanda olduğu gibi komple anakartından tut her şeyini değiştirmem gerekmeyecek bir sistem kurmaya çalışıyorum. Bütçe için bir sınırım yok olabildiğinde taksit seçeneği bol olsun yeter :D. Fakat ekran kartlarına baktığımda çok uçuk fiyatlardan dolayı acaba bu kadar farkı hakkediyor mu diye sormadım değil kendime ondan dolayı ufak biraz araştırmalar ile kendimce geleceğe dönük ve bana uzun süreler yetecek bir sistem toplamaya çalıştım. Hazırladığım sistem aşağıda önerilerinizi bekliyorum. Paramı çöpe atmak gibi bir derdim yok. Anlayışınız için teşekkürler.

1776607535555.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri