Yardım PC Ufak Takılmalar Donmalar

iPrenq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Geçende oyun içinde yaşadıgım için atmıştım sadece oyun içind deil pc de genel böle bi sıkıntı var ufak bi video çektim masa üstünde

videoyu saniye 30 dan başlatın ne demek istediğimi anlarsınız mouse donmuyor pc donuyor monitore ghosting testide yaptım bi sıkıntı çıkmadı
lütfen yardım edin

Vexel53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Genelde bu sorun, HDD'den kaynaklı olduğunu belirtmek istiyorum. Bad sector bulunan ve düzeltildiği sanılan bir sabit disk olabilir. Bu tür bir disk, donma ve takılmalara yol açar. Çözüm olarak, sabit diskinizi değiştirmenizi öneririm. Sabit diski söküp sadece SSD ile denemeyi deneyebilirsiniz.

KS

iPrenq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Genelde bu sorun, HDD'den kaynaklı olduğunu belirtmek istiyorum. Bad sector bulunan ve düzeltildiği sanılan bir sabit disk olabilir. Bu tür bir disk, donma ve takılmalara yol açar. Çözüm olarak, sabit diskinizi değiştirmenizi öneririm. Sabit diski söküp sadece SSD ile denemeyi deneyebilirsiniz.
Tamamdır hemen deneyeceğim fakat cahilliğimden soruyorum kusura bakmayın hardisk i sköüp denemeliyim demi

KS

iPrenq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows muhtemelen HDD'ye kuruluydu, ancak bundan önce BIOS'a girip SSD'nin seçili olduğundan emin olun. SSD üzerinden başlatmayı deneyin. Eğer başlamıyor ise, tekrardan yazın; bekliyorum.
hocam deneyim fakat bilgisayarım yaklaşık 10 sn içinde felan açılıyor hdd olsa bu kadar hızlı olurmuda deneyip haber edicem

KS

iPrenq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows muhtemelen HDD'ye kuruluydu, ancak bundan önce BIOS'a girip SSD'nin seçili olduğundan emin olun. SSD üzerinden başlatmayı deneyin. Eğer başlamıyor ise, tekrardan yazın; bekliyor
ssd i üzerinden başlamadı yine aynı şeyle karşılaştım
hocam bide şöle bişey var pc nin içine heryere baktım ssd yok hocam var gozukuyor pc de içine oyun bile yukluyorum ama ssd i yok pc nin içinde bakmadıgım deliği kalmadı

Vexel53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ssd i üzerinden başlamadı yine aynı şeyle karşılaştım
hocam bide şöle bişey var pc nin içine heryere baktım ssd yok hocam var gozukuyor pc de içine oyun bile yukluyorum ama ssd i yok pc nin içinde bakmadıgım deliği kalmadı
Tamamdır, HDD'yi takın ve BIOS üzerinden HDD'yi seçin. Cihazı tekrar açın, açılacaktır. Ardından format atarak cihazı SSD'ye kurun. Sorun çözülecektir. Çözülmediği takdirde tekrardan yazın; bekliyorum.

KS

iPrenq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamamdır, HDD'yi takın ve BIOS üzerinden HDD'yi seçin. Cihazı tekrar açın, açılacaktır. Ardından format atarak cihazı SSD'ye kurun. Sorun çözülecektir. Çözülmediği takdirde tekrardan yazın; bekliyorum.
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri