- Tepki
- 0
merhaba pc miz var rx 6600 bazen abim bazen ben kullanıyoruz ama çoğunlukla o kullandığı için kendime xbox alsammı diye düşünüyorum
Alınır neden alınmasin hatta bayanda iyi olurmerhaba pc miz var rx 6600 bazen abim bazen ben kullanıyoruz ama çoğunlukla o kullandığı için kendime xbox alsammı diye düşünüyorum
yani bende düşünüyorum pc yi vermediği zaman ondan oynarımAlınır neden alınmasin hatta bayanda iyi olur
İstersen ps4 al berabere oynarsınız pes fifa crossplay olarak fortniteyani bende düşünüyorum pc yi vermediği zaman ondan oynarım
İstersen ps4 al berabere oynarsınız pes fifa crossplay olarak fortnite
Olabilir ama ps4 de eski kasa değilben yeni nesil olduğu için xbox daha iyi olur diye düşünüyorum
Series S alırsanız yanına şarj edilebilir pil de almanız lazım. Önerim olsun, ben de bunu aldım, her alanda kullanırsınız hem (https://m.n11.com/gp-e211-usb-aa-aa...00-mah-aaa-sarj-edilebilir-pil-4lu-P532557467). Geldiği gibi taktığımda bir hafta kadar dayandı. Gamepass 120 TL, daha ucuza yıllık olarak alabiliyorsunuz (bunun da yöntemi var ama ben denemedim). Ayrıca klavye-mousea alıştıysanız kolla oynamak zor gelebilir, böyle olunca da pek zevk alınmıyor. Özellikle çevrim içi oyunlarda çok profesyoneller var, şahsen çıldırmamak için çevrim içi oynamıyorum. Kablosuz klavye mouse alabilirsiniz belki bunun için de. Gamepass oyunlarına da bakarsınız. Son olarak; hepsinin toplamına pc bile toplayamıyorsunuz ama ps plus fiyatına bakıp (zam gelecekti ama gelmediyse de yakındır) ps tercih edebilirsiniz. Evet Series S daha güncel ama Sony'nin efsane oyunlarının yanında adamakıllı bir oyunu yok.merhaba pc miz var rx 6600 bazen abim bazen ben kullanıyoruz ama çoğunlukla o kullandığı için kendime xbox alsammı diye düşünüyorum
PC varken xbox alınmaz hocam zaten xbox'ın özel oyunları pc'ye geliyor ve pc'yi konsol gibi kullanmak istiyorsanız gamepad alabilirsiniz veya illa konsol alacağım dersen ps4 pro veya ps4 slim önerimdir. Bütçen yeterse ps5.merhaba pc miz var rx 6600 bazen abim bazen ben kullanıyoruz ama çoğunlukla o kullandığı için kendime xbox alsammı diye düşünüyorum
Evet öyle ama pc dolu oluyormuş ya, ikinci el alabilir konsolu. Ps5 önermiyorum ben de o paraya ikinci pc'yi alabilir.PC varken xbox alınmaz hocam zaten xbox'ın özel oyunları pc'ye geliyor ve pc'yi konsol gibi kullanmak istiyorsanız gamepad alabilirsiniz veya illa konsol alacağım dersen ps4 pro veya ps4 slim önerimdir. Bütçen yeterse ps5.
Neden ps5 önermiyorsun açıklamasını yapsaydın keşke bide ikincei pc'yi ne yapsın adam?Ps5 önermiyorum ben de o paraya ikinci pc'yi alabilir.
Anlamadım.Evet öyle ama pc dolu oluyormuş ya
Çünkü o fiyata bilgisayar alabiliyor. Daha efektif kullanabilir, abisiyle oyun oynayabilir. Daha düşük ayarlarda oynar bazı oyunları ama korsan vs de oynayabilir. Zaten bütçesi yetecek olsa Series S düşünmez bu aradaNeden ps5 önermiyorsun açıklamasını yapsaydın keşke bide ikincei pc'yi ne yapsın adam?
Anlamadım.