PC vs. Alacaksanız Sakın Beklemeyin.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Dolar şuan 15.21 TL ve ne yazık ki artışına devam edecek gibi duruyor. Doların azizliğine fazla uğramadan PC konsol telefon vs. ne alacaksanız lütfen bir an evvel almanızı tavsiye ederim.

gidiyo.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Vay anasını beee. Mining bitti deniyor lhr kilidi kırılıyor. Neyse bitcoin düştü deniyor dolar yükseliyor. Bu ülkede hiçbirşeyin fiyatı adam gibi düşmez.
Mesela ekran kartı fiyatları düşene kadar kaç ay geçti. Ama dolar 14.90 dan 15.21 e çıktı 2 günde tüm ürünlere neredeyse en az %30 fiyat farkı geldi. En basitinden 2 gündür ekran kartı piyasasına bakınıyorum her gün 1k 1k fiyat koymaya devam ediliyor ekran kartlarına. @ugur.gozaydin hocam saolsun bayramdan önce imzamdaki sistemi toplamıştık birlikte iyiki de toplamışım hale bak.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,034
Mesela ekran kartı fiyatları düşene kadar kaç ay geçti. Ama dolar 14.90 dan 15.21 e çıktı 2 günde tüm ürünlere neredeyse en az %30 fiyat farkı geldi. En basitinden 2 gündür ekran kartı piyasasına bakınıyorum her gün 1k 1k fiyat koymaya devam ediliyor ekran kartlarına. @ugur.gozaydin hocam saolsun bayramdan önce imzamdaki sistemi toplamıştık birlikte iyiki de toplamışım hale bak.
Sisteminiz güzelmiş hocam güle güle kullanın. Toplam ne kadar tuttu?

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Sisteminiz güzelmiş hocam güle güle kullanın. Toplam ne kadar tuttu?
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. Sadece kasa 42K civarı tuttu toplam. Monitörüm ve Xboxum önceden vardı zaten onlar hariç. Klavye, mouse, mousepad, kulaklık ve oyuncu koltuğu falan hepsi toplam kasayla birlikte 47-48K TL falan tuttu. Şimdi son kez Xbox Series S i satıp Series X e upgrade etmeye çalışıyorum son kez dolar dahada fırlamadan bakalım. Yeni nesil güncellemesi olan oyunları oynamak zevkli oluyor.

Son düzenleme:

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Ben bu kadar aceleci davranmak gerektiğini düşünüyorum , yurt dışında fiyat farkı yok , hatta alınacaksa ki fiyat artışlarına bakmadım , yurt dışından alınmalı diye düşünüyorum .

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Ben bu kadar aceleci davranmak gerektiğini düşünüyorum , yurt dışında fiyat farkı yok , hatta alınacaksa ki fiyat artışlarına bakmadım , yurt dışından alınmalı diye düşünüyorum .
Yurt dışından yakalandığı takdirde alınmasını bende destekliyorum bu yorumunuza bende katılıyorum. Yurt dışından dahada uyguna geliyor evet ama her insan da yurt dışından alışverişe sıcak bakmıyor özellikle garanti hususunda takıntısı olanlar. Ülkemizde internetten PC alışverişine bile hala sıcak bakmayıp saçma sapan yerlerden saçma sapan sistemlere sırf elden taksit yapıyorlar diye fahiş fiyatlara PC alanlar var düşünün.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Haklısın , aslında bir konu açılabilir hangi marka ürününün arkasında ( ekran kartı ) diye . Doğru bilinen çok yanlış var çünkü . Global garantide olan markalar var . Türkiye ayağı berbat olan markalar var gibi gibi . Ben bir sorun görmüyorum yurt dışı alışverişinde .

Exe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Önceki en yüksek dolar seviyesinin üstüne çıkmaz ama bu gidişle yavaş yavaş çaktırmadan fark ettirmeden yükseliyor.
Sonumuz hayırlı olsun

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Daha dur daha bu başlangıç dostum :D
Haklısın , aslında bir konu açılabilir hangi marka ürününün arkasında ( ekran kartı ) diye . Doğru bilinen çok yanlış var çünkü . Global garantide olan markalar var . Türkiye ayağı berbat olan markalar var gibi gibi . Ben bir sorun görmüyorum yurt dışı alışverişinde .
Uluslararası garantide özellikle Evga'yı tek geçerim. :) Konu açılırsa bende bilgilerimi, tecrübelerimi aktarırım. Yurt dışı alışverişim benimde oldu fazlaca çünkü. :) Doğru bilgi ile yurt dışında alışveriş yapıldığı zaman gerçekten çok çok karlı ve güzel oluyor.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Daha dur daha bu başlangıç dostum :D

Uluslararası garantide özellikle Evga'yı tek geçerim. :) Konu açılırsa bende bilgilerimi, tecrübelerimi aktarırım. Yurt dışı alışverişim benimde oldu fazlaca çünkü. :) Doğru bilgi ile yurt dışında alışveriş yapıldığı zaman gerçekten çok çok karlı ve güzel oluyor.
Kesinlikle katılıyorum , yolla Almanya'ya sadece kargo parası öde , eğer ciddi bir sorun varsa 0 kartı gönderiyorlar . Aklımda başlık müsait olunca açacağım.

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Önceki en yüksek dolar seviyesinin üstüne çıkmaz ama bu gidişle yavaş yavaş çaktırmadan fark ettirmeden yükseliyor.
Sonumuz hayırlı olsun
Yıl sonuna kadar çıkmaz zannımca ancak 2023 te de böyle devam ederse en yüksek seviyeyi de geçer diye düşünüyorum.

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Kesinlikle katılıyorum , yolla Almanya'ya sadece kargo parası öde , eğer ciddi bir sorun varsa 0 kartı gönderiyorlar . Aklımda başlık müsait olunca açacağım.
Dediğiniz gibi öyle de güzel ilgileniyorlar ki birde ta oralardan. Türkiyedeki disbürtörlerin afedersiniz ama suratlarına tüküresim geliyor.

Exe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Yıl sonuna kadar çıkmaz zannımca ancak 2023 te de böyle devam ederse en yüksek seviyeyi de geçer diye düşünüyorum.
2023 de malum işler istediğimiz gibi giderse dolar düşmez ama vergiler zamlar falan düşer inşallah

Cemrekrz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
1 aydır sistem bakıyorum 12 bin TL'ye rx6600 alabilirken akşama eğer fiyatı artmazsa 11.6 bin TL'ye 3050 sistem alacağım. Çevre birimlerine gelen zamlar da cabası.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri