Pc ye Ekran kartı takınca açılmıyor.

Akyz25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet başlıkta belirttiğim gibi anakarta ekran kartını takınca açılmıyor.
Onboarddan takınca pc açılıyor. Ekran kartını başka bir pc de denedim onda da görmedi. Hiçbir şekilde ekrana uyarı göndermiyor. Kasa herşey çalışıyor ama görüntü yok. Yanık koku vs de yok ekran kartında sorunum nedir. Yardımcı olursanız tşkler.
Ekran kartı Sapphire R7 265Dual-x 2GDDR5

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Başka bir pc de de ,görüntü alamadıysanız,e.kartınız bozuktur.Fakat her ihtimale karşı,ekran kartının anakartın yuvasına giren sarı renkli kısmını, yumuşak bir silgi ile silerek tekrar deneyin.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Başka bir pc de de ,görüntü alamadıysanız,e.kartınız bozuktur.Fakat her ihtimale karşı,ekran kartının anakartın yuvasına giren sarı renkli kısmını, yumuşak bir silgi ile silerek tekrar deneyin.

Statik elektrik giderici bir yöntemdir denemekte fayda var...

KS

Akyz25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Statik elektrik aldığını nasıl anlayacağım. Yuvaya takınca fanı herşeyi çalışıyor. Yanık kokusu filan hiçbirşeyi yok. Sadece görüntü vermiyor. Başka pc de de vermedi görüntü

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Zaten sildiğin halde açılmazsa,bu ihtimali de bertaraf etmiş oluruz.
Ha,kartın güç girişi takılı değil mi.

KS

Akyz25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Güç girişini takınca pc ekran gelmiyor onboarda takılı olsa bile kablo. Güç girişini çıkarınca görüntü geliyor onboarddan

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Maalesef kart hasarlanmış görünüyor. Hata 173 ,ekran kartı hatasıdır. Ekran kartının hangi görüntü çıkışını kullandığınızı bilmiyorum,ama,monitörünüzde başka bi giriş varsa ve elinizde ona uygun kablo,adaptör vs, var ise,bi de oradan deneyin olmazsa.

KS

Akyz25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hepsini denedim hiçbiri olmadı onboarddan kullanıyorum yarın teknik desteğe götüreceğiö ne kadara mal olur bilmiyorum. Şuan sıfır 1000 tl nin üstünde onuda veremem. Vga dan kullanıyorum dönüştürücü ile. Hdmı ile denedim aynı sorun

KS

Akyz25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden. Herşey için sağolun. Ekran kartım yanmış her türlü müdahaleye rağmen sonuç alınamadı. Teşekkürler herşey için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri