hangi kodAşağıdaki kod nedir paylaşabilir misin ?
Sistemde bir problem bulunmamış. Sistem bilgilerini paylaşır mısın ? Ramleri ve diğer kabloları kontrol et. PC açılınca antivirüs taraması yap.hangi kod
sfc /scannow yaptım bekliyorum bunla düzelir mi daha demin formant attım pc ye bundan önce de oluyodu ama 10 defada1 falan
Windows Resource Protection did not find any integrity violations. bunu yazdı
1 video daha çektimSistemde bir problem bulunmamış. Sistem bilgilerini paylaşır mısın ? Ramleri ve diğer kabloları kontrol et. PC açılınca antivirüs taraması yap.
2 adet m2 ssd var küçük olanlardanKaç tane sabit disk kullanıyorsunuz ve bunlar nedir ? Hata kodunun geneli sabit disklerdeki bir problemden kaynaklanıyor. Format esnasında hata yapmış olabilir misin yoksa önceden de bu hata var mıydı ? Başka sabit diskle dener misin?
Tek tek deneme şansın var mı ? Birinde problem yaşanıyor olabilir.2 adet m2 ssd var küçük olanlardan
neyi deneyim tam olarak anlayamadımTek tek deneme şansın var mı ? Birinde problem yaşanıyor olabilir.
Ssd'lerin birini söküp diğeriyle devam ederek. Sistem açılıyorsa HDSentinel indirerek de kontrol edebilirsin.neyi deneyim tam olarak anlayamadım
dur şimdi bozarız falan ben indriyim şunuSsd'lerin birini söküp diğeriyle devam ederek. Sistem açılıyorsa HDSentinel indirerek de kontrol edebilirsin.
indirdim ss mi atıyımSsd'lerin birini söküp diğeriyle devam ederek. Sistem açılıyorsa HDSentinel indirerek de kontrol edebilirsin.
bu uefi ayarları nasıl olmalı onun hakkında bi yazı var mıProblem görünmüyor disklerde. Sistemdeki kabloları düzgün şekilde takabilir misin ? Hata kodun çok çeşitli bir kod. Yazılımsal, sabit disklerle ilgili veya ramlerle ilgili bir problemden kaynaklı olabilir ancak detaylı bilgi sahibi değilim. 16 GB ram varsa tek slot olarak dener misin ? Yani 16 yerine sadece 8lik takılı olsun. Microsoft foruma konu açarsan onlar da yardımcı olabilir.
![]()
dxgkrnl.sys mavi ekran - Microsoft Q&A
Merhabalar. Oyundan atıp harici ekran kartı gidiyor.Bios ayarlarını sıfırladığımda harici ekran kartı geri geliyor. Ekran Kartı driverları güncel . Format atıp denedim hala mavi ekran yemeye devam ediyorum.Minidump dosyalarını aşağıya…answers.microsoft.com
sizden hayır yok demeniz çok saçma hocam bu arkadaşlar sizin için uğraşıyor yöntemler söylüyorlar zamanını ayırıyorlar yanineyse sizden hayır yok ben formant atıyorum
bu uefi ayarları nasıl olmalı onun hakkında bi yazı var mı
Yok ondan değil çözümleri bitti hiçbiri işe yaramadığından öyle dedimsizden hayır yok demeniz çok saçma hocam bu arkadaşlar sizin için uğraşıyor yöntemler söylüyorlar zamanını ayırıyorlar yani
Yoksa teşekür ederim tabiiYok ondan değil çözümleri bitti hiçbiri işe yaramadığından öyle dedim
Sorun donanımsal gözüküyor her kapatıp açtığımda farklı bi eror yiyorum adları değişiyor format attım şimdi dirverlerı kurdum düzelmediWin 8.1 yükleyiniz öyle deneyiniz. Eğer hâla aynı ise ramlerini sökün ve bilgisayarınızı çalıştırın 10 sny kadar bekleyin bip sesleri geldin sonra kapatıp ramlerinizi çıkarttığınız bölümlere tekrardan takınız açılması gerekiyor. Eğer açılmıyorsa %99 donanımsal sıkıntınız vardır.
biosu sıfırladım falan filan internetteki her şeyi yaptım ama olmuyorBİOS ve Chipset sürücülerini güncellemeyi denedin mi