PC Yi Tv Ye Bağlama

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Bilgisayarın kasasını TV ye bağladım ama TV den ses gelmiyor kasaya HDMI kablo bağlı TV ye ise VGA ile nasıl çözerim bu sorunu ?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Vga sadece görüntü aktarır HDMI Kablosunun 4K Destekli 3D özellikli ve sürümünün 2.0 ve üzeri olması lazım sonra da tv den bağlantı kaynağını HDMI yapmanız lazım o zaman sorunsuz hem götüntü hem ses aktarır ve bağlanır.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,266
Bilgisayarın kasasını TV ye bağladım ama TV den ses gelmiyor kasaya HDMI kablo bağlı TV ye ise VGA ile nasıl çözerim bu sorunu ?
Merhaba,

VGA ile bağladıysanız ses gelmemesi normal, VGA kablosu ile yapılan bağlantılarda sadece görüntü aktarımı gerçekleşmektedir. Bu bağlantıyı gerçekleştirebilmek için bir tarafı kulaklık diğer tarafı stereo çıkışı olan bir kablo edinmeniz gerekmektedir.

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
vcd veya dvd player bağlamak için kullanılan eski girişlerden varsa sesi ordan bağlayabilirsin
110000060609522.jpg

bunun gibi bir kablo ile geçmişte ben bağlamıştım s_video kablosu ile seside bu kablo ile bağlamıştım
S_video kablo yeni ekran kartlarında yok ama üstteki kablo ile bağlayabilirsin tv de uygun port varsa
41MFrTtmwpL.jpg

Merhaba,

VGA ile bağladıysanız ses gelmemesi normal, VGA kablosu ile yapılan bağlantılarda sadece görüntü aktarımı gerçekleşmektedir. Bu bağlantıyı gerçekleştirebilmek için bir tarafı kulaklık diğer tarafı stereo çıkışı olan bir kablo edinmeniz gerekmektedir.
bu dediği de olur hangisi varsa
9840047620146.jpg

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
vcd veya dvd player bağlamak için kullanılan eski girişlerden varsa sesi ordan bağlayabilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 38957
bunun gibi bir kablo ile geçmişte ben bağlamıştım s_video kablosu ile seside bu kablo ile bağlamıştım
S_video kablo yeni ekran kartlarında yok ama üstteki kablo ile bağlayabilirsin tv de uygun port varsa
Ekli dosyayı görüntüle 38958

bu dediği de olur hangisi varsa
Ekli dosyayı görüntüle 38959
İki ucu jak girişi olan var galiba bakayım umarım olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri