- Tepki
- 6
Sakın sakın uzak dur max bütçe nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 22596
Şu iki sistem arasında kaldım video editi yapacağım ve oyun oynayacağım yardımcı olabilir misiniz lütfen
VatanistanKazıkistan mı burası![]()
excaliburun kendi satış mağazasıVatanistan
25k falanSakın sakın uzak dur max bütçe nedir ?
işimi görür mü![]()
BLADE-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
nedir hocamKOL GİBİ...
Cok pahali masausutu sistem icin konusuyorum icine 1650 takmis birde i5 11. Koymuş neredeyse %100 kar marjinali koymuş adam uzak durun size en iyi oneriyi yaparlar bu forumdaki kişiler onlara güvenin mutlakaEkli dosyayı görüntüle 22596
Şu iki sistem arasında kaldım video editi yapacağım ve oyun oynayacağım yardımcı olabilir misiniz lütfen
İşini fazlasi ile görür alabilirsinizişimi görür mü
nedir hocam
hocam 25 i falan zorlarımKazığın alası be bu
ekipman monitör dahil kaç k bütçe?
izleyelim bakalımİşini fazlasi ile görür alabilirsiniz
hocam tam anlamam ben pc denHiç bu kadar tepki göstermemiştim oha ve yuh. Uzak durun almayın hocam daha iyileri var bu fiyata.
hocam adam övdü vallaCok pahali masausutu sistem icin konusuyorum icine 1650 takmis birde i5 11. Koymuş neredeyse %100 kar marjinali koymuş adam uzak durun size en iyi oneriyi yaparlar bu forumdaki kişiler onlara güvenin mutlaka
Monitör- Asus tuf 249qgrhocam 25 i falan zorlarım
genellikle ürünü satabilmek için övüyorlar içini açtığın anda garantisi gidiyor arkadaşların dediği gibi uzak dur ondanhocam 25 i falan zorlarım
izleyelim bakalım
hocam tam anlamam ben pc den
hocam adam övdü valla
sakın alma bu fiyata kazığın alasını çekerler adama 26k ya müthiş sistemler var sakın alma sakınnEkli dosyayı görüntüle 22596
hocam @göksen yalçın ben bu klavyeyi amazondam aldım ve 1ay bedava prime veriyprlar isterseniz prime alırsanız kargo ücretsiz oluyor ve 150₺ cepte ve daha hızlı gleiyor. mouseyide hepsiburadadan alırsanız 100₺ indirm yani 1200e gelir kulaklığıda 1100e bulabilirsinizMonitör- Asus tuf 249qgr
Klavye- Dierya dk61e
Mouse- Hyperx Haste
Kulaklık- Blackshark v2x
![]()
CYBER-6600 / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-6600 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kaç kaç kaç bu neeeeeEkli dosyayı görüntüle 22596