Soru PCH F7 Alanlar Ekran Kartı Takılımı Geldi ?

Uğur Duran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Farklı bir forumdaydım orda sistemi gelen kişilerin ekran kartı takılı gelmiş. Vatan bilgisyara yazdım mesajlar kısmından ilk demonte olarak gönderilcektir dedi daha sonra montajlı takılı halde gelicektir dedi. Ekran kartı takılı gelirse sıkıntı olmaz mı ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Normalde kargoda sıkıntı yaşanma ihtimali olduğu için takılı olmaması gerekiyor , takılı geldiyse biraz saçma olmuş.

KS

Uğur Duran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Aynı kişi kendi ile çelişiyor 2 saat de verdiği cevap değişti. Arada sadece bazı kişilerin takılı gelmiş benimki de öyle gelmesin lütfen kontrol edin yazmıştım.

Nasıl demonte olarak gönderilmesini sağlayabilirim ? Ne yapmam lazım ilk defa sistem alıyorum ve zarar görmesini istemiyorum.

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    7.5 KB · Görüntüleme: 13
  • 3.png
    3.png
    7.9 KB · Görüntüleme: 14

TheBlueLockHero

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Aynı kişi kendi ile çelişiyor 2 saat de verdiği cevap değişti. Arada sadece bazı kişilerin takılı gelmiş benimki de öyle gelmesin lütfen kontrol edin yazmıştım.

Nasıl demonte olarak gönderilmesini sağlayabilirim ? Ne yapmam lazım ilk defa sistem alıyorum ve zarar görmesini istemiyorum.
müşteri hizmetleriyle konuşabilirsin kargoya vermemişlerse belki yardımcı olurlar

KS

Uğur Duran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Vatandan bu sistemden önce iki sistem daha almıştım. Birisinde takılı geldi, birisinde demonte geldi. Eğer siparişiniz kargoda ise müşteri hizmetlerini aramanız bir şeyi değiştirmez. Henüz kargoya verilmediyse arayabilirsiniz

TheBlueLockHero

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
şuan arasam olur mu acaba yoksa yarın mı arasam ?

Bide sende aynı sistemi almışsın galiba gidip mi aldın yoksa kargo ile geldiyse ekran kartı takılımıydı ?
sabah 9 ile akşam 10 arası telefonu açıyolar galiba
bende aldım fakat telefonla arayarak aldım sistem hala gelmedi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri