Pch-F7 Kapanma Sorunu

DradzeC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar merhaba pch-f7 yi aldım. Bugün geldi işletim sistemini kurup bilgisayarı kullanmaya başlamıştım ki 2-3 dakikada bir kasa ve monitör çalışmasına rağmen ekran kararıyor ardından tekrar açılıyor bazen hiç açılmıyor. Nedeni ne olabilir ekran kartı monte şekilde gelmişti bi arıza vs oluşmuş olabilir mi ?

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Arkadaşlar merhaba pch-f7 yi aldım. Bugün geldi işletim sistemini kurup bilgisayarı kullanmaya başlamıştım ki 2-3 dakikada bir kasa ve monitör çalışmasına rağmen ekran kararıyor ardından tekrar açılıyor bazen hiç açılmıyor. Nedeni ne olabilir ekran kartı monte şekilde gelmişti bi arıza vs oluşmuş olabilir mi ?
Monte mi geldi? Ozaman arıza olmuş olabilir kargoyla gelirken.
Veya monitörünüz kablolarını kontrol etmenizi öneririm.

KS

DradzeC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Monte mi geldi? Ozaman arıza olmuş olabilir kargoyla gelirken.
Veya monitörünüz kablolarını kontrol etmenizi öneririm.
monitörü laptopa bağladığımda herhangi bir sıkıntı olmuyor fakat kasada dediğim gibi bağlıyken birden bire ekran gidiyor.

KS

DradzeC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
bende ilk olarak ekran kartını açtım boş çıkınca şaşırdım :D

KS

DradzeC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
driverları kontrol edemiyorum dediğim gibi açılıyor 1 2 dk içerisinde geri kapanıyor bios kısmına da gidemiyorum hiç bir şekilde

KS

DradzeC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
yarın bi götüreyim vatana olmazsa iade edeyim sağlık olsun. Cevabınız için teşekkür ederim.

KS

DradzeC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Farklı monitör kablosuyla denediniz mi? hdmi ve dp kablolarla ayrı ayrı bir deneyin.
monitörle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum monitörü de yeni aldım ve laptop bağlı bir şekilde yaklaşık 1 haftadır kullanıyordum sorunsuz bir şekilde.

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
monitörle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum monitörü de yeni aldım ve laptop bağlı bir şekilde yaklaşık 1 haftadır kullanıyordum sorunsuz bir şekilde.
Laptop ile toplama pc çok farklı şeyler. hdmi kullandıysanız dp deneyin, veya tersi. Daha yeni bir arkadaşımın başına geldi. Kabloyu değiştirip kurulum yapmak zorunda kalmıştı. Denemekten zarar gelmez...

KS

DradzeC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
--pc'de sorun çıkanlar için bir güncelleme geçeyim--
pc'yi götürdüm vatana saat 19.00 gibi. Geç olduğu için işlem yapamadıklarını yarının 19 mayıs olduğunu cumartesi pazar çalışılmadığını pazartesi günü gelmem gerektiğini söylediler. Kasayı detaylıca incelediler muhtemelen ekran kartında sorun gözüktüğünü fakat pazartesi saat 17.00 dan önce vatan mağazasına gelip ürünü teslim etmem gerektiğini söylediler. Ürün teknik servise gidip detaylı incelemesi yapılıp sorunun kaynağının tespit edileceğini söylediler. Sorun sonucunda isteğe göre iade yada aynı sistemi yeniden toplanabileceğini ilettiler.

ek not : çok saçma olarak kasada ekran kartını monte olarak geldiğini söylediğimde çalışan arkadaşlarımızdan birisi kolaygelsin şirketinin ürünlere hassas davrandıkları gerekçesiyle monte gönderildiğini söyledi :D (?) diğer çalışan arkadaşımız bu durumu saçma buldu.

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
--pc'de sorun çıkanlar için bir güncelleme geçeyim--
pc'yi götürdüm vatana saat 19.00 gibi. Geç olduğu için işlem yapamadıklarını yarının 19 mayıs olduğunu cumartesi pazar çalışılmadığını pazartesi günü gelmem gerektiğini söylediler. Kasayı detaylıca incelediler muhtemelen ekran kartında sorun gözüktüğünü fakat pazartesi saat 17.00 dan önce vatan mağazasına gelip ürünü teslim etmem gerektiğini söylediler. Ürün teknik servise gidip detaylı incelemesi yapılıp sorunun kaynağının tespit edileceğini söylediler. Sorun sonucunda isteğe göre iade yada aynı sistemi yeniden toplanabileceğini ilettiler.

ek not : çok saçma olarak kasada ekran kartını monte olarak geldiğini söylediğimde çalışan arkadaşlarımızdan birisi kolaygelsin şirketinin ürünlere hassas davrandıkları gerekçesiyle monte gönderildiğini söyledi :D (?) diğer çalışan arkadaşımız bu durumu saçma buldu.
:D monte gönderdikleri içinmi hassas mış ahahahh

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri