Yardım PCH Garaj Aracılığıyla PC Toplamak İstiyorum

Mavistanbul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
AMD Ryzen 7 9700X
Ekran Kartı
Gigabyte RTX 5070 Eagle OC Ice SFF
Merhaba. PCH Garaj videolarını izlemiştim çok hoşuma gitti. Daha önce kendi pc mi toplamıştım ama kablolama ve kasa düzeni konusunda biraz eksiğim var. Ayrıca en son 2017 de kasa toplamıştım dolayısıyla güncel anakart ve diğer bileşenleri çok detaylı bilmediğim için zorlanabilirim.

Pc bileşenlerinden 2 tanesini aldım diğerleri de üç aşağı beş yukarı belli ama değişenler illaki olacaktır. Full beyaz bir sistem toplamayı düşünüyorum. Aldığım ve almak istediğim parçaları aşağı liste halinde ekliyeceğim. Max bütçe 90K

Sistem oyun ağırlıklı olacak ama sadece oyun değil ayrıca process yaparak ram e aşırı yüklenen bazı programlar da kullanıcam. Yani %70 oyun %30 iş diyebiliriz.

Oyun beklentim çok yüksek değil, 2K da ortalama üzeri akıcı FPS değerleri olsa yeterli. 144 Hz ve 1440p bir monitörüm var ve ekranında arıza var onu tamir ettirebilirsem uygun fiyata onu kullanıcam yoksa 180 Hz 2K bir monitör almam gerekecek.

Birkaç yıldır oyun oynama işine ara verdim laptop kullanıyordum masaüstü pc mi satmıştım. Genelde açık dünya oyunları oynuyorum RDR2, GTA V, Cyberpunk 2077 ve en önemlisi Assassin's Creed serisi en sevdiğim oyun. Güncel oyunlara da bakıcam tabi ki.

PCH Garaj ile sistem toplamak istediğim için size nasıl ulaşırım diye düşündüm foruma konu açmak mantıklı geldi. Dönüş yaparsanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim.

İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X
Anakart: Asus Rog Strix B850-A Gaming Wi-Fi
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 5070 Eagle OC Ice SFF
Ram: XPG Lancer Beyaz RGB DDR5-6000Mhz CL30 64GB (2x32GB)
Depolama: Kioxia Exceria PRO 2 TB 7300MB/s Okuma, 6400MB/s Yazma
CPU Soğutucu: Lian Li Galahad II Trinity AIO Performance (Alındı)
Güç Kaynağı: Asus Prime AP-850G 80+ GOLD 850W (Alındı)
Kasa: Msi Mag Pano 100R PZ White

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri