Parcalar ayni knk skndjs neden farkli fps olsunki belki 2 3 derece sicaklik farklidir @silentflexArkadaşlar geçtiğimiz haftalarda bende pch goat aldım başka bir arkadaşda aldıysa performanslar aynı mı diye karşılaştırmak isterim discord adım : joulfly
kanka gtada ve fivemde drop yiyorum çünkü o açıdan sordum belki benim parçalar sıkıntılıldırParcalar ayni knk skndjs neden farkli fps olsunki belki 2 3 derece sicaklik farklidir @silentflex
Drop hakkimda konu acsan yardimci olurdukkanka gtada ve fivemde drop yiyorum çünkü o açıdan sordum belki benim parçalar sıkıntılıldır
belki ayarlamalarda bir sıkıntı olmuş olabilir ekran görüntünüz varmı afterburn er açıkken vs.. oyundaykenkanka gtada ve fivemde drop yiyorum çünkü o açıdan sordum belki benim parçalar sıkıntılıldır
islemcin neArkadaşlar geçtiğimiz haftalarda bende pch goat aldım başka bir arkadaşda aldıysa performanslar aynı mı diye karşılaştırmak isterim discord adım : joulfly
kanka müsaitsen bir discord gelebilir misinbelki ayarlamalarda bir sıkıntı olmuş olabilir ekran görüntünüz varmı afterburn er açıkken vs.. oyundayken
Boozew ile sistemimiz aynı sadece ram 32 gbislemcin ne
pardon aynısı değilkanka müsaitsen bir discord gelebilir misin
Boozew ile sistemimiz aynı sadece ram 32 gb
16x2
işteyim malesefpardon aynısı değil
oyununu vsync açıp dener misinpardon aynısı değil
tek bende sorun yok galiba 1000 kişi içindeParcalar ayni knk skndjs neden farkli fps olsunki belki 2 3 derece sicaklik farklidir @silentflex