PCH Medal X3 Acil yardım

Thecacan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba iyi günler ben pch medal x3 almaya hak kazanan kullanıcılardan biriyim attığım maildeki isimden farklı bir isim olarak gönderilmiş ve tc kimlik numarasını 1 rakamı yanlış yazdığımdan dolayı alamadım mailattım ama dönüş yapılmadı rica edersem bakabilir misiniz mağazada bekliyorum da şu an iyi her şey için teşekkürler

Mağazanın kapanmasına 15 dakika kaldı çarşamba günü nöbetçiyim bugün montaja verip yarın almam lazım tarafınızdan tekrar mail atılmasını istediklerini belirttiler lütfen ilgilenebilir misiniz

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Cvp: Acil yardım

Merhaba Mehmet,

Listeyi gönderen kişi ile iletişime geçmeye çalıştım ancak sanırım mesai saati dışında olduğu için ulaşılmıyor. Neden dikkat etmedin ki. Mağazaya ulaşamıyoruz.

KS

Thecacan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Cvp: Acil yardım

Nöbetten çıkıp yazmıştım uykusuz bir şekilde dikkat etmemişim kusura bakmayın maildeki yazdığım isimden farklı bir isim olarak da iletilmiş olduğundan veremediler yarın sabah saatlerinde tekrardan gideceğim düzeltme olunca bilgi verebilir misiniz acaba ilginiz için teşekkürler tekrardan kusura bakmayın

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
RE: Cvp: Acil yardım

Thecacan' Alıntı:
Nöbetten çıkıp yazmıştım uykusuz bir şekilde dikkat etmemişim kusura bakmayın maildeki yazdığım isimden farklı bir isim olarak da iletilmiş olduğundan veremediler yarın sabah saatlerinde tekrardan gideceğim düzeltme olunca bilgi verebilir misiniz acaba ilginiz için teşekkürler tekrardan kusura bakmayın

Telefon ile ulaştım şimdi arıyorlar mağazayı ayrıldın mı mağazadan acaba?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Cvp: PCH Medal X3 Acil yardım

Şimdi mağazadan aradılar, yarın tekrar gelmenizi istediler. Mesai bitmiş ne yazık ki bir şey yapamıyorum şuan..

KS

Thecacan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

OceanLaB' Alıntı:
Thecacan' Alıntı:

Maalesef çıktım 8 de kapanacağı için trafiği katarsam 25 dakika kadar uzaktayım siz bilgileri düzelttirin isterseniz yarın sabahtan ben tekrar gideyim artık

OceanLaB' Alıntı:
Şimdi mağazadan aradılar, yarın tekrar gelmenizi istediler. Mesai bitmiş ne yazık ki bir şey yapamıyorum şuan..

Tamamdır çok teşekkür ediyorum ilginiz için tcnin doğrusunu ve ismi tekrardan mailinize ilettim düzeltme yapmanız yeterli benim için

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366

Thecacan' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:
Maalesef çıktım 8 de kapanacağı için trafiği katarsam 25 dakika kadar uzaktayım siz bilgileri düzelttirin isterseniz yarın sabahtan ben tekrar gideyim artık

OceanLaB' Alıntı:

Tamamdır çok teşekkür ediyorum ilginiz için tcnin doğrusunu ve ismi tekrardan mailinize ilettim düzeltme yapmanız yeterli benim için

Ben olması gerektiği gibi düzelterek hem TC, hem de isim soy ismi mağaza sorumlusuna ilettim.

KS

Thecacan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

OceanLaB' Alıntı:
Thecacan' Alıntı:

Ben olması gerektiği gibi düzelterek hem TC, hem de isim soy ismi mağaza sorumlusuna ilettim.

Tamamdır çok teşekkür ediyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri