Direk gidip pchocasi sistemini almak istiyorum demeniz yeterli.Hocam yeni çıkan Vatanda satılan hazır sistemi mağazadan alıcaz bugün ne dememiz lazım almak için
Her şehirden alabiliriz dimi Adana'da oturuyorum benDirek gidip pchocasi sistemini almak istiyorum demeniz yeterli.
EvetHer şehirden alabiliriz dimi Adana'da oturuyorum ben
14kKaç paraydı iş yoğunluğundan kaçırdım ama ya
Mağazasında kalmış olabilir git bak bi benceAllahım ya nasıl kaçırdım bu pc yi mesaiden kafamızı kaldıramıyoruz stok bitmiş gözüküyor. Vatan bilgisayarda şimdi var mıdır acaba akşam 8 de işten çıkıyorum :/
İşten izin de vermezler mola saatinde giderim en kötü :/Mağazasında kalmış olabilir git bak bi bence
Umarım Alabilirsinİşten izin de vermezler mola saatinde giderim en kötü :/
Mağaza stoğu mutlaka vardır . Denemeye değer dostum.İşten izin de vermezler mola saatinde giderim en kötü :/
müşteri hizmetlerini arayıp satın alabiliyorsunuz ben satın aldımMağaza stoğu mutlaka vardır . Denemeye değer dostum.
Hocam bende aldım mağazadan aldım elden daha rahat erken alırım diye parça eksikmiş haftaya gidip alıcam stoklar mağazada hızlı bitmez ama pazartesi günü bitiyormuş bu hazır sistemİşten izin de vermezler mola saatinde giderim en kötü :/
hayırlı olsun bende bugun gidip bakıcamAldım dostlar gittim geldim dinlenme saatinde
Hayırlı olsunAldım dostlar gittim geldim dinlenme saatinde
İsterseniz gönderirlerDemonte olarak gönderim saglıyorlarmı acaba arayıpta demeonte olarak isteyen varmı