PCH Yeni Çıkardığı Vatan Bilgisayarda Satılan Sistemi Mağazadan Nasıl Alıcam

zionmero

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
6
Hocam yeni çıkan Vatanda satılan hazır sistemi mağazadan alıcaz bugün ne dememiz lazım almak için

TÜRK YILDIZLARI

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44
Allahım ya nasıl kaçırdım bu pc yi mesaiden kafamızı kaldıramıyoruz stok bitmiş gözüküyor. Vatan bilgisayarda şimdi var mıdır acaba akşam 8 de işten çıkıyorum :/

KrofeSSional7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bugün vatan bilgisayara gittim ve pc hocası sistemi almak istiyorum dedim ilk başta pek anlamadılar resimi gösterdim ve beni birisine yönlendirdi o da baktı sonra stoğa bakmam lazım dedi. Ben sistemin stoğuna bakacak sandım fakat parçaların stoğuna baktı ve bana 38 Bin TL dedi. Ne kadar anlatmaya çalışsamda analamadı ben de müşteri hizmetlerini aradım. Onlar da anlam veremedi ve müşteri temsilcisinden satın alabilirsiniz dediler. Bilgilerimi verip satın aldım. Mağazalarda sıkıntı yaşayabilrisiniz.

YusuFİslaM68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Demonte olarak gönderim saglıyorlarmı acaba arayıpta demeonte olarak isteyen varmı daha hızlı gelmesi ve kendim montaj yapmak için içim rahat olsun vatan bundan önceki sistemlerin birinde galiba bu 2060 6 gb olan sistemde ekran kartlarını takılı olarak göndermişti yani kargoda sıkıntı olmaması açısından

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri