Pchocasi rütbe sistemi

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
@OceanLaB
Hocam yeni taglar gelecekti ne oldu bi sorayim dedim :D En son ram degerleri konusuluyordu. Mümkünse "pinti" tagi istiyorum :D İşler yoğun illaki lakin biraz da foruma davet ediyorum :)

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ben de orjinal başka tasarımları andırmayan taglardan yanayım; pinti, muhalefet, bilir kişi, über profesör doktor bilir kişi (uğur hocam), ya da eski sistem parçalarına hakim üyemiz varsa antikacı. Böyle böyle çoğaltılır ve ufak da olsa bir gülümseme bırakır yüzlerde diye düşünüyorum.
@OceanLaB hocam duy sesimizi fikir sahiplerine de unutamayacaklari bir tag verirsen geri çevirmeyiz bulmuşken nasiplenelim :D

KS

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Ben de orjinal başka tasarımları andırmayan taglardan yanayım; pinti, muhalefet, bilir kişi, über profesör doktor bilir kişi (uğur hocam), ya da eski sistem parçalarına hakim üyemiz varsa antikacı. Böyle böyle çoğaltılır ve ufak da olsa bir gülümseme bırakır yüzlerde diye düşünüyorum.
@OceanLaB hocam duy sesimizi fikir sahiplerine de unutamayacaklari bir tag verirsen geri çevirmeyiz bulmuşken nasiplenelim :D
Güzel taglar :D taner hocam görür belki bakalim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri