r5 5600 ve 1660s var o sistemde kullanacağım sorun olmaz dimi bi kablosu 450w destekliyor vs diye okumuştum anakart da güncel değil o kadarKullanır.
r5 5600 ve 1660s var o sistemde kullanacağım sorun olmaz dimi bi kablosu 450w destekliyor vs diye okumuştum anakart da eski ve psuda böyle bişey yazıyor desteklemiyor mu yoksa NVIDIA GeForce RTX™ 30/20 serisi ve AMD GPU’ları destekler.Kullanır.
anakartım bu hocam işlemci r5 5500 gtx 1660s var yükseltecem veya psu duracak yeni sistemde kullanırımAnakrtının marka ve tam modeli ne.
Bi de almayı düşündüğün gen 5 power hangisi.
Anakrtının marka ve tam modeli ne.
Bi de almayı düşündüğün gen 5 power hangisi.
High power gold modeli daha mantiklianakartım bu hocam işlemci r5 5500 gtx 1660s var yükseltecem veya psu duracak yeni sistemde kullanırımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.anakartım bu alacağım psu daZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
benim attığım model psu da kullanabilir miyim sorunsuz fazla güç vs gider mi ekran kartına vsHigh power gold modeli daha mantikli
peki fazla mı bu psu ilerde sıfır sistem toplayabilirim veya yükseltme de yapabilirimAnakrtında bi sorun yok İşlemcini desteklkyor Son bios ile.
O gönderdiğin MSI power gen 5 değil zaten.İtopyadaki. Amazondaki ,gen 5.
Amazondakini alırsan ilerde gen 5 isteyen nbi e.kartı ile kullanabilirsin Şu an, 1660s içinde, 6+2 pin çıkışlarıda var.
Amazondaki o poweri al Fiat ve kalite epey iyi. İlersi için çok şahane olur Son ,tek kalmış zaten.
Evet bu psu iyipeki fazla mı bu psu ilerde sıfır sistem toplayabilirim veya yükseltme de yapabilirim
hocam bunu alıyorumEvet bu psu iyi
Evet takılabilirhocam bunu alıyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.gen5 oluyor dimi ve benım ekran kartım 1660s takabilir miyim bu sisteme
hocam bu psu atx kasaya olur mu pekiEvet takılabilir
Evet.hocam bu psu atx kasaya olur mu peki