PCI E kablosu lazım.

ugur29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Merhaba arkadaşlar ekran kartı için PCI e kablosu lazım. Elinde güç kaynağın dan 1 adet fazla kalan varsa elden gelip alabilirim. Sadece servis ler de vardır denilen ekran kartın dan psu ya tek bağlantı şeklinde kablo lazım. Piyasa da yok hep aktarmalı olan var. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Merhaba arkadaşlar ekran kartı için PCI e kablosu lazım. Elinde güç kaynağın dan 1 adet fazla kalan varsa elden gelip alabilirim. Sadece servis ler de vardır denilen ekran kartın dan psu ya tek bağlantı şeklinde kablo lazım. Piyasa da yok hep aktarmalı olan var. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum.
8pin çoklayıcı var diye biliyorum

KS

ugur29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Bunları almaya niyetliyseniz almadan önce satıcı ile iletişime geçip uyumlu olup olmadıklarını sorun.

Modüler PSU 8 pin kablo diye aratınca çıkıyor. Kaliteleri tartışılır. Yerli piyasamız malesef bu konuda çok kötü. Marka kablolar genellikle yurtdışında mevcut. Amazonda yurtdışından bulabilirseniz o şekilde de alabilirsiniz ama pahalıya gelebilir.
Aldım böyle 100 liraya ama ince kablo görüntü vermedi.
8pin çoklayıcı var diye biliyorum
Bende şuan öyle kullanıyorum ama sağlıklı değil en iyisi karttan psu ya direk olan. En son baktım olmuyor 1000 TL ye PSU alicam kabloyu alıp 2 ci el saticam artık 😆

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri