pckolikten pch hero sistemini alsam daha sonra iade edebiliyor muyum? desteği olmadığı için soramadım
CAYMA HAKKI:
11.1. Satıcı, elektronik ortamda nihai tüketiciye sunduğu ürünlerin Alıcı tarafından ticari amaçla alındığını tespit etmesi durumunda, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamından çıkan işbu alım satımları herhangi bir sebep göstermeksizin iptal eder ve sözleşmeden herhangi bir sorumluluğa girmeksizin cayabilir. Satıcının işbu cayma hakkını kullanabilmesi için alıcının tacir, tüccar veya esnaf olması yeterlidir.
- ALICI; satın aldığı ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa teslim tarihinden itibaren 14 (on dört) gün içerisinde, SATICI’ya aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden bildirmek şartıyla hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkını kullanabilir.
11.2. Alıcı, 1 adetten fazla verdiği ürün siparişlerinde 1 adeti geçen siparişlerin Satıcı tarafından herhangi bir gerekçe gösterilmeksizin iptal edilebileceğini kabul eder.
11.3. Ürün stoklarının internet ortamında aynı anda çok sayıda sipariş verilmesi nedeniyle her zaman güncel tutulmasının teknik olarak mümkün olmaması nedeni ile ürün siparişleri iptal edilebilir. Ürün siparişlerinin iptal edilmesi halinde durum derhal Alıcıya bildirilir. Satıcı, Alıcıya, ücret iadesi ile ürünün aynı özelliklere haiz muadili ile değiştirilmesini teklif eder. Alıcı tarafından seçimlik hakkın kullanılmaması durumunda ücret iadesini tercih ettiği kabul edilir ve ücret iade edilir.
ŞİRKET
- SATICININ CAYMA HAKKI BİLDİRİMİ YAPILACAK İLETİŞİM BİLGİLERİ:
ADI/UNVANI: TEKTEKAL SANAL MAĞAZACILIK VE BİLİŞİM TEKNO.PAZL.LTD.ŞTI.
ADRES: HÜRRİYET MAH TEKİN SK NO: 22 İÇ KAPI NO: 6 BAHÇELİEVLER/ İSTANBUL
EPOSTA: [email protected]
TEL: 0212 452 90 90
Cayma hakkının geçerli olmadığı durumlar aşağıda yazıyor ve bu yazı çoğu bilgisayar ve bileşenleri yazan yerde mevcut ve montajlama sonrası iade kabul edilmediği yazıyor. Mantıken haklı bir hareket çünkü sıfır ürün açılmış ve garantisi başlamış oluyor bunun neticesinde sorun varsa iade ve değişim kabul edilir bunun dışındaki iadeler sorunsuz direk kullanıcı sikayetidir.Sitelerinde bulunan İade kısmında bu yazıyor bu yazılara uyuyorlar ise edebilirsin.
performansını beğenmezsem iade edemiyorum yaniSorunuzun cevabı keyfi iade almıyor.
Keyfi iade kısmına giriyor gibi fakat diğer arkadaşlarında görüşünü alın tabi.performansını beğenmezsem iade edemiyorum yani
Tüketici, internet gibi kanallar üzerinden yapılan mesafeli sözleşmede 14 içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart üstlenmeksizin cayma hakkına sahip. Yeni yapılan düzenleme ile cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlar da gerekçesiz iade hakkı ortadan kaldırıldı.performansını beğenmezsem iade edemiyorum yani
ya donanım arşivide bu aralar sistem çıkartacak dedi biri. bunu aldıktan sonra donanım arşivinin sistemi daha iyi çıkarsa pişman olmayayım diye. ben zamanlama konusunda şanssız biriyim ondan.Keyfi iade kısmına giriyor gibi fakat diğer arkadaşlarında görüşünü alın tabi.
İşte bu tam olarak performans beğenmeme değil keyfi iade kısmına giriyor. Bu da son düzenleme ile kaldırıldı. Siz yine de bir arayın sorun istersenizya donanım arşivide bu aralar sistem çıkartacak dedi biri. bunu aldıktan sonra donanım arşivinin sistemi daha iyi çıkarsa pişman olmayayım diye. ben zamanlama konusunda şanssız biriyim ondan.
o da işin bahanesi hocamİşte bu tam olarak performans beğenmeme değil keyfi iade kısmına giriyor. Bu da son düzenleme ile kaldırıldı. Siz yine de bir arayın sorun isterseniz![]()
Yani keyfinize göre oluyor durum ekran kartının işlemcinin vericegi güç ortada bunu araştırıp kendinizin nasıl bir performans alicagini karar vermeniz gerekiyor eğer ki vaadedilen performans 10dur siz 2-3 alırsınız bu durumda olucak şey garantiye gider diye düşünüyorum fazlası yenisi ile gönderilir ama dediğim gibi geldiği ezik kırık bozukluk yoksa kabul etmiyorlarperformansını beğenmezsem iade edemiyorum yani
teşekkür ediyorum yardımlarınız içinYani keyfinize göre oluyor durum ekran kartının işlemcinin vericegi güç ortada bunu araştırıp kendinizin nasıl bir performans alicagini karar vermeniz gerekiyor eğer ki vaadedilen performans 10dur siz 2-3 alırsınız bu durumda olucak şey garantiye gider diye düşünüyorum fazlası yenisi ile gönderilir ama dediğim gibi geldiği ezik kırık bozukluk yoksa kabul etmiyorlar