Pcm Ekran Kartimi Görmüyor

emrlonedits

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
YENİ BİR EKRAN KARTI ALDIM, BUGÜN DEĞİŞTİRDİM FAKAT PCM EKRAN KARTIMI GÖRMEDİ. SONRASINDA ESKİ EKRAN KARTIMI TAKTIM ONU DA GÖRMEDİ. DÜN KULLANDIĞIM DA HİÇ BİR SORUN YOKTU.
GÜÇ KABLOSU VE VRAM TAM OTURTULU HALDE. Ek olarak hoparlörlerim olmasına rağmen bu şekilde
1698938922537.png
aygıt yöneticisinden de bu şekilde gözüküyor; LÜTFEN YARDIM EDİN
1698938965360.png

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
YENİ BİR EKRAN KARTI ALDIM, BUGÜN DEĞİŞTİRDİM FAKAT PCM EKRAN KARTIMI GÖRMEDİ. SONRASINDA ESKİ EKRAN KARTIMI TAKTIM ONU DA GÖRMEDİ. DÜN KULLANDIĞIM DA HİÇ BİR SORUN YOKTU.
GÜÇ KABLOSU VE VRAM TAM OTURTULU HALDE. Ek olarak hoparlörlerim olmasına rağmen bu şekilde Ekli dosyayı görüntüle 28540 aygıt yöneticisinden de bu şekilde gözüküyor; LÜTFEN YARDIM EDİNEkli dosyayı görüntüle 28541
Ekran kartını görmüyorsa gönderiyi nasıl attın ve monitöre nasıl görüntü geldi?

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Driver/windows sorunu gibi görünüyor, eski sürücüleri tamamen silip baştan temiz bir kurulum denediniz mi? Ayrıca anakarta "clear cmos" deneyebilirsiniz, win+ctrl+shift+b tuşları ile sıfırlama yapılabilir, pcie slotu narince temizlemek işe yarayabilir, anakartta varsa ikinci pcie slot denenebilir. Birde yanlışlıkla anakarttan görüntü almaya çalışmıyorsunuz di mi:) (gerçi işlemci amd imiş, anakarttan görüntü olmazdı zaten:)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri