Yardım Pc'yi Nasıl Hızlandırabilirim.

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Merhaba arkadaşlar işyeri bilgisayarım tarihten kalma, bazı ekran resimleri çektim. Bilgisayarı bir tık nasıl hızlandırabilirim.
Gereksiz dosyalar nasıl kaldırılır, arka planda neyi kapatmak gerekir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İşyeri bilgisayarı bazen çıldırtıyor beni. Yapabilcegim benim kullanım aşamasında birşey var ise deneyeyim yoksa laptop değişttircem.

1.png
2.png
3.png
4.png
1.png

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
win update kapat, eseti sil. başlangıç uygulamalarına göz at gereksizleri durdur.

KS

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Teşekkür ederim bir tık daha iyi şimdilik :)

GhanemB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar işyeri bilgisayarım tarihten kalma, bazı ekran resimleri çektim. Bilgisayarı bir tık nasıl hızlandırabilirim.
Gereksiz dosyalar nasıl kaldırılır, arka planda neyi kapatmak gerekir. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İşyeri bilgisayarı bazen çıldırtıyor beni. Yapabilcegim benim kullanım aşamasında birşey var ise deneyeyim yoksa laptop değişttircem.

Ekli dosyayı görüntüle 42145Ekli dosyayı görüntüle 42146
https://aviator-pin-up.com/
Ekli dosyayı görüntüle 42147Ekli dosyayı görüntüle 42148Ekli dosyayı görüntüle 42145
Yerinizde olsam, sistemle birlikte otomatik olarak başlayan programları kontrol ederdim.
Bence sistemi yeniden yüklemek en iyi çözüm olabilir.
Daha önce Windows 7 kullanırken explorer işlemini görev yöneticisinden kapatıp Win+R ile manuel olarak yeniden başlatıyordum ve sorunsuz çalışıyordu.
Ancak bu yöntem sadece Windows 7'de işe yarıyordu, bu sistemde nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri