Performans Değerlerinde Bir Gariplik Var

xSquix'

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dying Light 1 oynarken böyle değerler aldım 4k da ekran kartı fanları çalışmasına rağmen kullanım %0 da. Ekran kartım rtx 3080 ti işlemcim de ryzen 5 7600x, sizce sorun nedir?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-08-15 201020.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-15 201020.png
    147.1 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Vokkelo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Dying Light 1 oynarken böyle değerler aldım 4k da ekran kartı fanları çalışmasına rağmen kullanım %0 da. Ekran kartım rtx 3080 ti işlemcim de ryzen 5 7600x
uygulamada bir hata olabilir nvidia experience de var after burnerdede olabilir hatta derece rpm kulanım hepsi takılı kalıyor nvidiada

KS

xSquix'

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
uygulamada bir hata olabilir nvidia experience de var after burnerdede olabilir hatta derece rpm kulanım hepsi takılı kalıyor nvidiada
bana da öyle geldi ekran kartı fanları çalışmasına rağmen rpm 0 da, ancak işlemci nin 84 derece olması çok garip geldi 360mm sıvı soğutma takılı.

Vokkelo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
bana da öyle geldi ekran kartı fanları çalışmasına rağmen rpm 0 da, ancak işlemci nin 84 derece olması çok garip geldi 360mm sıvı soğutma takılı.
hocam 84 derece takılı değil demi yani 83 84 oluyor eğer oluyorsa sanırım sıvı soğutma jelatinini sökmeyi unutmuş olabilirsin

hocam 84 derece takılı değil demi yani 83 84 oluyor eğer oluyorsa sanırım sıvı soğutma jelatinini sökmeyi unutmuş olabilirsin
5600x de 240 lık kullanıyorum tozlu olmasına rağmen 70 dereceyi görüyor görmüyor arasında yükte

KS

xSquix'

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

5600x de 240 lık kullanıyorum tozlu olmasına rağmen 70 dereceyi görüyor görmüyor arasında yükte
hocam nasıl fark edebilirim jelatini söküp sökmediğimi anlamak konusunda

Vokkelo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
sökmeden anlayamazsınız sanırım eğer sıvı soğutma yeniyse jelatini çıkarmayı unutmuşsundur veya fabrika çıkışlı bir hata meydana gelmiştir eğer eskiyse sıvısı azalmış olabilir yada termal macun kötüleşmiş olabilir ama macun kötüleşse bile o kadar olması normal değil gibi duruyor markası ne sıvı soğutmanın birde

KS

xSquix'

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sökmeden anlayamazsınız sanırım eğer sıvı soğutma yeniyse jelatini çıkarmayı unutmuşsundur veya fabrika çıkışlı bir hata meydana gelmiştir eğer eskiyse sıvısı azalmış olabilir yada termal macun kötüleşmiş olabilir ama macun kötüleşse bile o kadar olması normal değil gibi duruyor markası ne sıvı soğutmanın birde
MSI Meg s360

KS

xSquix'

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2023 ağustos ayında almıştım o zamanlarda da sıcaklıklar fazlaydı termal macun da değişmiştim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri