- Tepki
- 104
merhabalar, önceden 2K ultra ayarlarda 120 fps lerde oynarken rdr2 mi şuan 40 fps lere kadar düştü ve sadece bu oyunda değil LoL de de 240 altı fps görmez iken 220 lere düşmüş durumda, sebebi nedir acaba?
hocam sistem bilgisi imza kısmında yazıyor zaten? Afterburner ı denedim birkaç defa açamadım bir türlü (özellik sayacını)Sistem bilgini vermemişsin oyun içi Afterburner yada HWinfo paylaşmamışsın. Yani şuanda kimse sana birşey diyemez kimsenin göklerden aldığı hurafe bilgiler de yok![]()
Hocam işlemci şuan boşta 56 derece yük altında %100 de (render da zorladım) 90 gördü max termal macunla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum normal gibitermal macunu kontrol ettin mi ondanda olabilir ekran kartının ve işlemcinin termal macununu kontrol etmeni öneririm olmadı bios pilini çıkar bi 10-15 saniye bekle geri tak cünkü arkadaşımın pcside durduk yere fps düşüşü sağlamıştı
ramı bi temizle slota bi ufle ben silgiyle temizliyorum çok bastırma sonra biosun pilini çıkar bi üfle benim arkadaştada aynı sorunlar oluyorduhocam sistem bilgisi imza kısmında yazıyor zaten? Afterburner ı denedim birkaç defa açamadım bir türlü (özellik sayacını)
Hocam işlemci şuan boşta 56 derece yük altında %100 de (render da zorladım) 90 gördü max termal macunla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum normal gibi
tozdan mı kaynaklı diyorsunuz o zaman?ramı bi temizle slota bi ufle ben silgiyle temizliyorum çok bastırma sonra biosun pilini çıkar bi üfle benim arkadaştada aynı sorunlar oluyordu
hocam ekran kartım rdr2 deyim şuan anlık 82 derece acaba onunla mı alakalı?Driverleri güncelleyin, Güçlü bir antivirüs ile sisteminizi taratın. bu sorunuzun bir sürü sebebi olabilir
hocam driver ları güncelledim ve değişen birşey olmadı birde ben önceden 2K ULTRA ayarlarda 120 fpslerde oynuyordum söylemiştim şuan ise 35-65 arası ve şu videoda da 2K ultra da 60 fps lerde oynuyor şimdi videodaki mi normal yoksa benim eski fps im mi normal kafam karıştıDriverleri güncelleyin, Güçlü bir antivirüs ile sisteminizi taratın. bu sorunuzun bir sürü sebebi olabilir
hocam bizim arkadaştada olmuştu aynı sorun gtada 100-150 fps alırken birden 30-40 fps almaya başlamıtı ram slotunu temizledi bide ramı silgi ile bastırmadan sildi bide bios pilini çıkardık pcyi açtığında düzelmişti seninde bi denemeni öneririmtozdan mı kaynaklı diyorsunuz o zaman?
silgi olayını başka amaçla denemiştim ram de açıkçası bi efsane gibi geliyor nedense birde bilgisayarcı komşuma sorayım bakayım o ne diyecekhocam bizim arkadaştada olmuştu aynı sorun gtada 100-150 fps alırken birden 30-40 fps almaya başlamıtı ram slotunu temizledi bide ramı silgi ile bastırmadan sildi bide bios pilini çıkardık pcyi açtığında düzelmişti seninde bi denemeni öneririm