- Tepki
- 5
gerçekten çok güzel gözüküyor hocam ellerinize sağlıkG360a ile sistem toplamıştım güzel kasa bu daha iyidir tabiki tercih edilebilirsin aşağıya g360a yaptığım sistem var bakabilirsin nasıl duruyor diye bu da ona benzer diye düşün.
Çok teşekkür ederimgerçekten çok güzel gözüküyor hocam ellerinize sağlık
hocam bu fotoğraflarda gerçekten çok sağlam gözüküyor sağ olun. 420mm sıvı soğutucu kaldırıyor sanırım bu kasa doğruyum demi ?Alınır. Çok iyi ve performanslı kasadır. Ben 2-3 yıl kadar önce P500A versiyonunu kullanmıştım (hemen hemen aynılar). P500A - G500A - Lancool 3... Bu kasalar üst seviye hava akışı sunuyor. Bir kaç resim ekleyim.
Burada MSI 2070s Gaming X ve Cooler Master 240mm soğutucu takılıyken:
Ekli dosyayı görüntüle 30692
Ekli dosyayı görüntüle 30695
Burada ise RX 6900xt Gaming Z Trio ile Corsair H150i Elite LCD takılıyken (yakından bulamadım):
Ekli dosyayı görüntüle 30694
Burada da 6900xt Gaming Z Trio ve Arctic Liquid Freezer 420mm ile kullanırken:
Ekli dosyayı görüntüle 30696
hocam bide bu kasa 420mm sıvı soğutucu alıyor sanırım doğrumuyum ?Çok teşekkür ederimseverek yapılan herşey çok güzel olur.
G500a ya oluyor ama benim attığıma olmuyorhocam bu fotoğraflarda gerçekten çok sağlam gözüküyor sağ olun. 420mm sıvı soğutucu kaldırıyor sanırım bu kasa doğruyum demi ?
hocam bide bu kasa 420mm sıvı soğutucu alıyor sanırım doğrumuyum ?
hocam bu fotoğraflarda gerçekten çok sağlam gözüküyor sağ olun. 420mm sıvı soğutucu kaldırıyor sanırım bu kasa doğruyum demi ?