Pil Sağlık Durumu

CanErsln

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar merhaba acer nitro 5 laptopu yaklaşık 15 gün önce satın aldım pil sağlık durumunu kontrol ettiğimde %75 olduğunu farkettim ne yapmam gerekiyor ?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
504
Bu kadar kısa bir sürede %75
hangi araçla kontrol ettiniz durumu

Aşağıdaki dört konu ile ilgili kaynak linkleri, Kendi değerlendirme ve kullanım durumunuza göre, müsait olduğunuz zamanda incelemeye çalışırsnız. Faydalı olacaklarını düşünüyorum.

-Sağlık durumu kontrol için 4 nitelikli araç

-Windows dizüstü bilgisayarınızın pil ömrünü iyileştirmenin 6 yolu

-Acer dizüstü bilgisayarlarda pil şarjı nasıl sınırlandırılır. (Tavsiye edilen %80 sınırlaması)

-Acer Resmi sitesinden verilen cevaplar ve tavsiyeler.
(Burada yine önerdikleri bir pil sağlık durumu aracı ve diğer açıklamalar)
BatteryInfoView ( pil sağlığını kontrol edin): https://www.nirsoft.net/utils/battery_information_view.html

KS

CanErsln

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu kadar kısa bir sürede %75
hangi araçla kontrol ettiniz durumu

Aşağıdaki dört konu ile ilgili kaynak linkleri, Kendi değerlendirme ve kullanım durumunuza göre, müsait olduğunuz zamanda incelemeye çalışırsnız. Faydalı olacaklarını düşünüyorum.

-Sağlık durumu kontrol için 4 nitelikli araç

-Windows dizüstü bilgisayarınızın pil ömrünü iyileştirmenin 6 yolu

-Acer dizüstü bilgisayarlarda pil şarjı nasıl sınırlandırılır. (Tavsiye edilen %80 sınırlaması)

-Acer Resmi sitesinden verilen cevaplar ve tavsiyeler.
(Burada yine önerdikleri bir pil sağlık durumu aracı ve diğer açıklamalar)
BatteryInfoView ( pil sağlığını kontrol edin): https://www.nirsoft.net/utils/battery_information_view.html

BatteryInfoView uygulaması ve komut sistemi ile yapmıştım fakat şimdi cihazı komple şarjını bitirip çalıştırdığımda bu sefer %92 çıktı anlamadım bu işi ben

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri