Pin Yamuk

Emre811

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar itopyadan PC aldım 3 4 gün önce İlk geldiği gün farkettim kasanın üst USB portunun biri çalışmıyordu ilkten çok umursamadım tak çıkar yapayım dedim USB 30 portunu çıkardığım da pin yamuktu sizce bunu garantiyemi yollliyim yoksa bir bilgisayarciya verip düzeltilirmi sıkıntı olurmu Garanti uzun iş

Ekli dosyalar

• IMG20230807221940.jpg
    IMG20230807221940.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 22

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Selamlar itopyadan PC aldım 3 4 gün önce İlk geldiği gün farkettim kasanın üst USB portunun biri çalışmıyordu ilkten çok umursamadım tak çıkar yapayım dedim USB 30 portunu çıkardığım da pin yamuktu sizce bunu garantiyemi yollliyim yoksa bir bilgisayarciya verip düzeltilirmi sıkıntı olurmu Garanti uzun iş
Garantiye ver

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
takarken yamultmuşlar sanırım, itopyada bu pini düzeltirler,

KS

Emre811

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
takarken yamultmuşlar sanırım, itopyada bu pini düzeltirler,
Ya hocam ben bunu eli yatkın birine düzeltirsem hiç garanti topuna girmek istemiyorum garanti dışı kalırmı sanmıyorum ama sadece 1 pin sonuçta

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
aynen öyle, garantiye verip de günlerce bilgisayarsız kalmaya gerek yok

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Ya hocam ben bunu eli yatkın birine düzeltirsem hiç garanti topuna girmek istemiyorum garanti dışı kalırmı sanmıyorum ama sadece 1 pin sonuçta
O pin düzeltilirken kökünden kırılırsa iş biter. Burda garantilik bir iş yok aslında İtopyada montajlarken yamultmuş. Kendi hatası. Gidersiniz size aynı anakart yenisinden takar, yamuğu da ne yapar bilmem. Güzel dille anlatın, çıkışırsanız işiniz zorlaşır.

KS

Emre811

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
O pin düzeltilirken kökünden kırılırsa iş biter. Burda garantilik bir iş yok aslında İtopyada montajlarken yamultmuş. Kendi hatası. Gidersiniz size aynı anakart yenisinden takar, yamuğu da ne yapar bilmem. Güzel dille anlatın, çıkışırsanız işiniz zorlaşır.
Hocam beni kullanıcı hatası deyip yollama ihtimali var o ihtimali göze alırsak 1 pin için bilgisayarcıya gitmek daha iyi bir seçenek gibi geldi

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Hocam beni kullanıcı hatası deyip yollama ihtimali var o ihtimali göze alırsak 1 pin için bilgisayarcıya gitmek daha iyi bir seçenek gibi geldi
Hocam aynı şekil kabloyu takıp bana bilgisayar geldi ama usb portu çalışmıyor diye de gidebilirsiniz bilmeze yatarak. Onlar bulsun sorunu. Yoksa bilgisayarcıya da gidebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri