Ping düşük gözüküyor fakat ping çıkıyor

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Speed test üzerinde genellikle 15-26 arası ping aldığıım gözüküyor oyuna giriyorum örneğin valorant tab basınca oradada 20 falan gözüküyor fakat yüksek ping sorunu alıyorum ve 20 ping gözüktüğü halde 200 ping alırcasına oynuyorum bu neden kaynaklanıyor şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar :)
1664389352544.png

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
bu arada arka planda hiç bir uygulama çalışmıyor

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
herhangi bir bilgisi olan varmı ?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Speed test üzerinde genellikle 15-26 arası ping aldığıım gözüküyor oyuna giriyorum örneğin valorant tab basınca oradada 20 falan gözüküyor fakat yüksek ping sorunu alıyorum ve 20 ping gözüktüğü halde 200 ping alırcasına oynuyorum bu neden kaynaklanıyor şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar :)
Ekli dosyayı görüntüle 8062
İnternet hiz testi siteleri size en yakın sunucudan test ediyor 20-30km gibi mesafeden aşağı yukarı. Oyun, sunucusu neredeyse ona göre ping değişir. Sallıyorum burda 20 çıkıyordur pingin, ama valorant a girdin yine sallıyorum valorant sunucusu Almanya'da, pingin 50-60 olabilir oyunda. Ama oyunda 20 ping gözüküp takılmasına anlam veremedim. İnternet bağlantın nasıl, sağlıklı mı wifi ise iyi çekiyor mu, kablo ise kablo sağlammı? Başka birşey gelmiyor aklıma. İnternet hızın nedir?

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
İnternet hiz testi siteleri size en yakın sunucudan test ediyor 20-30km gibi mesafeden aşağı yukarı. Oyun, sunucusu neredeyse ona göre ping değişir. Sallıyorum burda 20 çıkıyordur pingin, ama valorant a girdin yine sallıyorum valorant sunucusu Almanya'da, pingin 50-60 olabilir oyunda. Ama oyunda 20 ping gözüküp takılmasına anlam veremedim. İnternet bağlantın nasıl, sağlıklı mı wifi ise iyi çekiyor mu, kablo ise kablo sağlammı? Başka birşey gelmiyor aklıma. İnternet hızın nedir?
internet bağlantım wifi ve gayet iyi internet hızımda genellikle 45 falan download 6 falanda upload alıyorum

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
internet bağlantım wifi ve gayet iyi internet hızımda genellikle 45 falan download 6 falanda upload alıyorum
Kabloyla bağlanmayı deneyin, olmadı bilmiyorum başka bir sebebi yok gibi, oyun sunucusunu oyun ayarlarından değiştirmeyi deneyebilirsin bir de, çoğu oyunda değiştirilebiliyor, en yakın sunucuyu seç.

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Kabloyla bağlanmayı deneyin, olmadı bilmiyorum başka bir sebebi yok gibi, oyun sunucusunu oyun ayarlarından değiştirmeyi deneyebilirsin bir de, çoğu oyunda değiştirilebiliyor, en yakın sunucuyu seç.
şuandada çok iyi durumda hocam kafasına göre takılıyor internet :D ama yardımınız için teşekkür ederim

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
hocam oyunun kendi sunucusu ile alakalı veya o anki yoğunluk ile de alakalı olabilir.

aynı şeyi bf4 oynarken de çok yaşıyorum. genelde bf4'de alman veya rus sunucuları ağırlıklıdır. giriyorum, 45 ping gösteriyor fakat sniper ile attığım mermi resmen 30 saniye sonra gidiyor bazen. o an çok yoğun oluyor veya takımın genel pingi arttığı için sen de etkilenebiliyorsun. arada olur yani.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bunu internet saglayicinizla paylaşmanız gerekmekte. Kontrol etsinler. Wifi kartınız eskiyse veya mesafe çok uzaksa bu durumlar normal. Kablolu bağlantı deneyip karşılaştırabilir misiniz ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Sizinki dışındaki oyun durumlarında teste göre farklı değerler çıkar. Çünkü hız testi yaptığınız serverlar Türkiye sınırları içerisinde. Bölgenize yakın müsait server seçilir. Oyunlarda bu durum farklı. Örneğin valorant serverları İstanbul'da. CSGO Türkiye dışı çok daha kısır yerlerde. Bu yüzden CSGO ve valorant arasindaki fark bu kadar yüksek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri