Bu sıkıntıyı çözmenin yoları yokmudüzelene kadar modem resleyebilirsin belli aralıklarla boş olan portların adreslerini nette bulabilirsin belki ama ortak port kulanıldıgı için bazı saatlerde bazı ip lerde ping olabiliyor . baktın olmuyo statik ip talep edebilirsin fakat bi ücret karşılığıda var tabiki
şimdi internet sağlayıcı o şekilde verdiği için yogun olan ip ye denk gelirsen öyle olur ki çoğuda yogun yogun olmayan bulursan o ipde kalırsın modemi ellemezsin elektrik falan gitmezse ordan devam yada internet iyileştirme seçenekleri var turkcellsen vs.. deneyebilirsin yada müşteri hizmetlerii aramak bile ilgilenip birazda olsa hızlanmasına kısa bir süre için neden olabiliyorBu sıkıntıyı çözmenin yoları yokmu
Yoğun olmayan ip nasıl bulabilirim eskiden internet iyiydi akşamları oynayabilirdim ama Hatay'da deprem olduktan sonra saat 7 geçtimi ping 200 den inmiyorşimdi internet sağlayıcı o şekilde verdiği için yogun olan ip ye denk gelirsen öyle olur ki çoğuda yogun yogun olmayan bulursan o ipde kalırsın modemi ellemezsin elektrik falan gitmezse ordan devam yada internet iyileştirme seçenekleri var turkcellsen vs.. deneyebilirsin yada müşteri hizmetlerii aramak bile ilgilenip birazda olsa hızlanmasına kısa bir süre için neden olabiliyor
Şuan internet böyle sabah 29 Ping alıyordum zaten normalde sabit 29 30 Ping alıyorum ama bir kaç aydır bozulma oldu pingteYoğun olmayan ip nasıl bulabilirim eskiden internet iyiydi akşamları oynayabilirdim ama Hatay'da deprem olduktan sonra saat 7 geçtimi ping 200 den inmiyor
![]()