Piyasanın en alt fiyatı deniyor sizce ?

Nazdrovya06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
1668701983575.png

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Gpu ve cpu ya göre gayet iyi fiyat fakat diğer bileşenleride görmem lazım.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ram kabul edilebilir, ssd edilir tabi ama kalitesinden emin değilim. Gayet iyi alınır bu fiyata 1-2 şey kalitesiz olabilir kabul edilir şeyler.

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48
Işlemciye laf yok Anakart iyi b550 olsa güzel olurdu ekran kartı markasını araştırın derim saphire hakkinda iyi şeyler duymadım ramlar güzel ssd standart kasa standart yanlız psu fsp marka ama sanırım sertifikası yok yükseltmeylede sadece 80+ sertifikası seçenegi var fiyatı iyi ama gaming gen tr sistemlerine bakıyorum genelde daha iyi parca kalitesi var bana kalırsa parça dengesi önemli bundan dolayı almazdım zaten kendi sitemimi seçerken uygun fiyatlı ürünler vardı ama ben parça kalitesine dikkat ettim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Işlemciye laf yok Anakart iyi b550 olsa güzel olurdu ekran kartı markasını araştırın derim saphire hakkinda iyi şeyler duymadım ramlar güzel ssd standart kasa standart yanlız psu fsp marka ama sanırım sertifikası yok yükseltmeylede sadece 80+ sertifikası seçenegi var fiyatı iyi ama gaming gen tr sistemlerine bakıyorum genelde daha iyi parca kalitesi var bana kalırsa parça dengesi önemli bundan dolayı almazdım zaten kendi sitemimi seçerken uygun fiyatlı ürünler vardı ama ben parça kalitesine dikkat ettim
Gaming gen parçalarıda pek kaliteli değil aslınsa. Wd ve xpg kullanıyor. Kaliteler eş değer bence.

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Oldukça güzel bileşenlere sahip. PSU'su keşke 200tl farkla satılan fsp olsaydı. Fiyatının en rekabetçi ürünü olduğu doğru. Sistem arayan arkadaşlar kaçırmamalı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri