Playerunknown's Battlegrounds hata vermeden oyundan atma sorunu!!!

RevengeGame

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
[font=Georgia,]Öncelikle konunun yeri burası değilse kusuruma bakmayın. Merhaba arkadaşlar. Playerunknown's Battlegrounds (pubg) oyununu yarım saat veya 1 saat civarı oynuyorum. Hiçbir sıkıntı yok. Tekrar yeni oyuna başladığımda, oyunun orta kısımlarında birden oyun kapanıyor ve hiç hata vermiyor. Başına gelen veya bilen varsa çözüm önerebilirse sevinirim. Sorun sistem parçalarından kesinlikle değil. Oyunu fazlasıyla kaldıracak güçte sistemim var.[/font]

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
tolgaankara' Alıntı:
[font=Georgia,]Öncelikle konunun yeri burası değilse kusuruma bakmayın. Merhaba arkadaşlar. Playerunknown's Battlegrounds (pubg) oyununu yarım saat veya 1 saat civarı oynuyorum. Hiçbir sıkıntı yok. Tekrar yeni oyuna başladığımda, oyunun orta kısımlarında birden oyun kapanıyor ve hiç hata vermiyor. Başına gelen veya bilen varsa çözüm önerebilirse sevinirim. Sorun sistem parçalarından kesinlikle değil. Oyunu fazlasıyla kaldıracak güçte sistemim var.[/font]

Hocam ben size kendim sorunlar la karşılaştığım da ne yaptığı mi anlatayım Pubg nin oyun dosyalarına girip 1 yada 2 tane küçük dosyayı siliyorum sonradan steame geçip Pubg nin ustune sag tıklayıp dosya bütünlüğü nü doğrula dedikten sonra eksik dosyayı indirip sizi oyuna alicaktir.Bunu denemenizi öneririm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri