Öneri Playstation 4 Pro İçin SSD Önerisi (Nisan 2023)

kthsndl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar kullanmış olduğum sony plsystation 4 pro'nun harddiskini değiştirmeyi düşünüyorum şuanda üstünde 500 GB mevcut ben 1TB SSD alacağım üzerindeki 500 gb diski söküp yerine yeni alacağım 1TB diski takacağım bu diski normal şekilde bilgisayar için alıyormuş gibi alsam olur mu ... yoksa bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleme:

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Arkadaşlar kullanmış olduğum sony plsystation 4 pro'nun harddiskini değiştirmeyi düşünüyorum şuanda üstünde 500 GB mevcut ben 1TB SSD alacağım bilgisayar için alıyormuş gibi alsam olur mu ... yoksa bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Farkı oyun açılışlarında ve oyun güncellemelerinden sonra bitmek bilmeyen kopyalama sürecinde görürsünüz. Net bir şey diyemem. Onun harici normal sata ssd alacaksınız. Sol arka kısımdaki plastiği çekin geliyor, kızağa ssdyi takıp aynı şekil takacaksınız. Sonra sony sitesinden son sürüm indirilip, güvenli modda usbden sistem kuruluyordu.

KS

kthsndl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
bunları bilyorum sadece DİSK ÖNERİSİ İSTEDİM :) ssd önerisi istedim anlaşamadık seninle

Farkı oyun açılışlarında ve oyun güncellemelerinden sonra bitmek bilmeyen kopyalama sürecinde görürsünüz. Net bir şey diyemem. Onun harici normal sata ssd alacaksınız. Sol arka kısımdaki plastiği çekin geliyor, kızağa ssdyi takıp aynı şekil takacaksınız. Sonra sony sitesinden son sürüm indirilip, güvenli modda usbden sistem kuruluyordu.
bende tam bunu istedim ama konuyu açarken eksik açtım sanırım

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
KS

kthsndl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar kullanmış olduğum sony plsystation 4 pro'nun harddiskini değiştirmeyi düşünüyorum şuanda üstünde 500 GB mevcut ben 1TB SSD alacağım bilgisayar için alıyormuş gibi alsam olur mu ... yoksa bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Daha uygun olarak tercih edilebilir, ama Ps4'e 1000 küsür para bayılmak pek mantıklı değil bence. Bütçede sorun yoksa alın Samsung'u geçin.
elbetteki parayı çöpten toplamıyoruz ne kadar uygun olursa elbetteki o kadar iyi arada yaklaşık olarak 750 800 lira var az para değil ki zaten ps4 satarsam eğer söker bilgisayarıma 5. disk olarak takarım diye düşünerek alıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri