Playstation 5 Mi, Xbox Series X Mi?

kira

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Genelde FIFA oynayacağım.
Konsolu Almanya'dan alacağım.
PC sahibi değilim, MacBook kullanıyorum.
Haftada 1-2 gün konsolu kullanacağım.
4K 120hz televizyona sahibim.
PlayStation'daki oyunların çoğu XBOX'a göre pahalı ama ben FIFA ve birkaç oyun dışında oyun almayı düşünmüyorum.
XBOX'taki geriye dönük uyumluluk ile PES 2013 ve FIFA 14 gibi oyunları oynayabiliyor muyum?
Sanırım performans açısından pek bir fark yok, ancak hangi konsolu alacağım konusunda kararsız kaldım tavsiyeleriniz ve önerilerinize açığım.

(Konuyu arkadaşım için açtım.)

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Xbox'ın gamepass avantajı var. Bir önceki senenin fifası genelde gamepass'te oluyor. Ancak gamepass fiyatı iyice yükseldi. Kendim xbox one s sahibiyim. Cihazdan memnunum ancak PS kadar kaliteli oyunları yok. Geriye dönük uyumluluk konusunda PS'den kat kat iyi. Ancak pes 13 ve fifa 14 oynanabiliyor mu bilmiyorum, google'a bir sorsan iyi olur.

PS'nin güzel oyunları var. PC sahibi de olmadığın için bu oyunları PS dışında oynama şansın olmayacak. Ancak oyunlar çok pahalı.

Ben sadece fifa felan oynuyorum, onu da çıkar çıkmaz almak gibi bir derdim yok diyosan xbox para yönünden daha uygun.

Ben her sene fifa çıkar çıkmaz alırım, başka da çok oyun oynamam ama oynamışken kaliteli isterim diyorsan PS al. Ayrıca PS'nin ikinci el piyasası daha hızlı, satmak istediğin zaman çabuk satarsın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri