PlayStation cafe açmak

Emre Bilgiç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar, işlerim yolunda giderse bir kaç ay sonra PlayStation cafe açmayı düşünüyorum. 60 bin civarı bir bütçem olacak 8 konsol 6 ps4 2 ps3 bir konsol projeksiyonlu olacak şekilde hesapladım. Sizce farklı olarak ne olabilir yani gittiğim PlayStation cafe şöyle olsa daha iyi olur yada şu da olsa daha çok giderdim dediğiniz neler var. Mesela benim jenerasyon ve abilerim bilir bir tane ateri makinesi koymayı düşünüyorum tekken oynarız :D . Birde logolu kupalar yaptırıp içecekleri onlarla servis etmeyi de düşünüyorum, yanına da patlamış mısır bizden :D . Ayrıca önerisi olan arkadaşları da bekliyorum. Koltuk ve tv önerileri de isterim :D .

KadircanOzkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ortam ledlerle aydınlatılmış olabilir ve tabii altından slow bir müzik insanların ilgisini çekebilir :)

daimy2017

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
60 bin yetecek mi? bildiğim kadarıyla dükkan kiraları çok yüksek. hava parası, peşinat, iç dizayn falan derken yetmeyebilir. ateri makinesi dekor olur, güzel olur bence

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam kesinlikle güzel bir direksiyon seti lazım şahsen ben sadece onun için gidiyor gibiyim. Benim gittiğim yerde seti güzelde bir koltukla almışlar araba oyunlarında harika bir hissiyat veriyordu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri