Fırsat Pny RTX 5070 Ekran Karti 28999 TL

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Kısa sürede 32.899 TL olmuş. Piyasa oynaklığı inanılmaz.
Gün içerisinde fiyat güncellemeyi alışkanlık edinen firma sayısı gün geçtikçe artıyor gibi.

1769207597948.png

Bir not ekleyim: Gaming Gecesi indirimlerini burada yazdığımın dışında tutmak lazım. Genel durum hakkında yazdım aslında.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Gün içerisinde fiyat güncellemeyi alışkanlık edinen firma sayısı gün geçtikçe artıyor gibi.

Ekli dosyayı görüntüle 45764

Bir not ekleyim: Gaming Gecesi indirimlerini burada yazdığımın dışında tutmak lazım. Genel durum hakkında yazdım aslında.
Saatlik kampanya idi , gaming gecesi.

KS

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224

Ekli dosyayı görüntüle 45764

zaten sitede fiyatı 32k üstü idi
kısa süreli gaming gecesi indiriminde sınırlı stok sunuldu
zam yapılmadı
normal fiyattan kısa süreli indirim geri döndü

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Doğru, Gaming gecesi fiyat oynaması haklısınız ama bu da fiyat oynaklığını değiştirmiyor. Öte yandan İncehesap da dahil bir çok firmada teknoloji ürünleri çok sık fiyat değiştiriyor, Gaming Gecelerinin 1-2 hafta arayla oynayan fiyatları da dahil buna... Tüm genel piyasa oynaklığı inanılmaz, aslında bunu yazıyorum. Neyse verdiğiniz cevap doğru, ama Gaming gecesiyle ilgili notumu düşmüştüm.

5800 TL'ye aldığım 32 GB RAM şu sıralarda 30-34 bin TL aralığında satılıyor. Tüm dünyada böyle demeyin, piyasa fiyat oynaklığı ülkemizde günlük ve bazen de saatlik değişiyor. Çok ayrı bir boyuttayız. Bu da doğru.

Düzenleme:
1769215562665.png
Vay canına rakamı doğru hatırlamışım. Tam olarak 1 yıl 3 ay önce 5800 TL'ye aldığım ürünün saatlik, günlük, haftalık fiyatları öyle bir oynadı ki takip bile edemedim. Son RAM krizinde iyice arttı, bu bambaşka boyuttaydı zaten.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri