Poco X7 Pro , Honor 400 , Oppo A6 Pro

akyldz53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kamera benim için önemli değil. Arayüzü hızlı, yandex gibi uygulamalarda sorunsuz, kurye teslim programını sorunsuz çalıştıracak ve en önemlisi sağlam ve aynı zamanda uzun yıllar donma kasma yaşatmayacak bir telefon arıyorum.

Şuan ilk çıktığında sıfır aldığım Galaxy S8 kullanıyorum. Daha uygun fiyatlı ürünlerde işimi görebilir fakat uzun yıllar kullanmak istiyorum. Söylediğim telefonlar arasında kaldım. Onların içinden yada daha başka bir cihaz öneriniz varmıdır

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,436
Kamera benim için önemli değil. Arayüzü hızlı, yandex gibi uygulamalarda sorunsuz, kurye teslim programını sorunsuz çalıştıracak ve en önemlisi sağlam ve aynı zamanda uzun yıllar donma kasma yaşatmayacak bir telefon arıyorum.

Şuan ilk çıktığında sıfır aldığım Galaxy S8 kullanıyorum. Daha uygun fiyatlı ürünlerde işimi görebilir fakat uzun yıllar kullanmak istiyorum. Söylediğim telefonlar arasında kaldım. Onların içinden yada daha başka bir cihaz öneriniz varmıdır
Kesinlikle X7 PRO

12GB modelini al android de Ram kullanımı İOS a göre daha fazla oluyor.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
Hocam söylediğim gibi şirket telefonu olarak kullanıcam. Oyun ve kamerayla işim yok. Yinede 12 gb mı
x7 pro 512 gb lık olanı anneme aldım kullanıyor bence alabılırsın batarya performansı cok ıyı kamera gercekten ıyı degıl onu bıl. Realme GT' pro kullanıyorum onun kamerasından kötü cekıyor gaşlerıden duzenleme kısmından oto duzenleme yapınca anca kendıne gelıyor cektıgımız footgraflar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri