İnternet sağlayıcınımı değiştirmek istiyorsunSorgulama yaptığımda boş port olmadığını görüyorum. Eğer şuanki aboneliğimi iptal edip başka bir abonelik alırsam sonuçta o dolu portlardan biri benim olduğu için bir sorun çıkar mı yoksa başka bir port mu lazım
internet sağlayıcımı değiştirsem eski aboneliği iptal etceğim içiin port açılmaz mı mantıken (hiç bilgim yok bu konuda)İnternet sağlayıcınımı değiştirmek istiyorsun
Direk geçiş yap iptal edersen portunu kaybedersininternet sağlayıcımı değiştirsem eski aboneliği iptal etceğim içiin port açılmaz mı mantıken (hiç bilgim yok bu konuda)
Direk geçiş yap iptal edersen portunu kaybedersin
yani şöyle diyim şu anda Türk Telekomda ADSL internet kullanıyorum olarak gözüküyor. Ama gıbırnette altyapı sorgulamaya girdiğim zaman böyle gözüküyor![]()
ben bunu da anlamadım adsl internet kullanıyorum ama altyapımı VDSL2 gösteriyoryani şöyle diyim şu anda Türk Telekomda ADSL internet kullanıyorum olarak gözüküyor. Ama gıbırnette altyapı sorgulamaya girdiğim zaman böyle gözüküyor![]()
![]()
Modem ayarlarında da böyle gösteriyor.
Gıbırnete geçi başvurusu yap sıkıntı olmazyani şöyle diyim şu anda Türk Telekomda ADSL internet kullanıyorum olarak gözüküyor. Ama gıbırnette altyapı sorgulamaya girdiğim zaman böyle gözüküyorEkli dosyayı görüntüle 15227
Ekli dosyayı görüntüle 15228
Modem ayarlarında da böyle gösteriyor.
ben bunu da anlamadım adsl internet kullanıyorum ama altyapımı VDSL2 gösteriyor
hocam ben önceden TürkNet'te altyapı sorgulama yaptığım zaman port yok diyordu şimdi altyapı yok diyor TürkNete geçiş yapsam direk internet verir mi yaniGıbırnete geçi başvurusu yap sıkıntı olmaz
Evet turkneti arayıp kullandığın paketi söyle geçiş yapmak istediğini belirt sıkıntısız geçişin olurhocam ben önceden TürkNet'te altyapı sorgulama yaptığım zaman port yok diyordu şimdi altyapı yok diyor TürkNete geçiş yapsam direk internet verir mi yani
sağ olun hocam hayatımı kolaylaştırıyonuz vallaEvet turkneti arayıp kullandığın paketi söyle geçiş yapmak istediğini belirt sıkıntısız geçişin olur
Rica ederimsağ olun hocam hayatımı kolaylaştırıyonuz valla